Kazakhstan

Kazakstan är den största av de centralasiatiska staterna. Det är en unik region i världen på grund av sin historia, sin storlek och sitt geografiska läge.

Som världens nionde största land ligger det i centrum av Eurasien. Dessutom har kazakiska folks historia i södra kazakstanska antika städer lett till en unik och autentisk kultur i Kazakstan. Många är fängslade av tomheten och mysteriet i denna Goliatstat.

Den relativt nya huvudstaden Astana bildades 1998 och har förvandlats mycket snabbt. Den har sin egen charm med XXX nöjen och är ett resmål att hålla ögonen på i framtiden.

Almaty, Kazakstans tidigare huvudstad, är fortfarande den största staden i landet, och är det finansiella och kulturella centrumet i Centralasien och det mest populära resmålet för utländska besökare. Under klara dagar öppnas en överväldigande utsikt över snötäckta berg på stadens tröskel. Det finns också en liten bergsrygg som gränsar till staden i öster. Staden lutar i allmänhet från söder till norr, vilket gör det lätt att navigera på gatorna.

Utforska destinationer i närheten
  • 1 Natt

Uppdatera

Menu

 Svenska
Menu