Hotell i Ålborg

Uppdatera information om din vistelse

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Ålborg

Ålborg är helt klart en av Danmarks vackraste städer med det vackra sundet Limfjorden precis intill. Staden ligger på norra Jylland och är Danmarks fjärde största stad och har mycket att erbjuda för den kulturintresserade, men också för den som älskar mat eller bara vill njuta av en lugn och skön semester. Man skulle kunna likna Ålborg vid en storstad i komprimerad form, vilket gör att du inte har särskilt långt till de flesta sevärdheter och besöksmål. Genom att boka ett hotell i Ålborg centrum har du nära till både stadspuls, kommunikationer och spännande saker att se och göra.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Ålborg

Bra utgångsläge med hotell i Ålborg centrum

Vi erbjuder två hotell i Ålborg - Hotel Scheelsminde och Prinsen Hotel. För dig som inte vill bo mitt i centrum, men ändå vill ha nära till allt är Hotel Scheelsminde ett bra alternativ. Hotellet ligger inhyst i en vacker herrgård bland lantliga omgivningar och har samtidigt nära till Ålborg centrum och stadens sevärdheter. Härifrån når du snabbt shoppinggator, Ålborg kongress- och kulturcenter och Ålborgtårnet där du får en hisnande utsikt över Limfjorden. Hotellet erbjuder även en stor och modern lokal för möten & konferens med möjlighet att ta emot upp till 80 deltagare. Spana in Best Western Business Advantage för att få ut ännu mer av er företagsresa till ett förmånligare pris.

Prinsen Hotel är ett utmärkt hotell i Ålborg för dig som vill bo mitt i centrum. Här har du gångavstånd till Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, The Park of Music och Ålborg tågstation. Endast cirka 2 km från hotellet också ligger den mysiga djurparken Ålborg Zoo där hela familjen kommer kunna njuta av en dag fylld av aktiviteter och spännande djur.

Både Hotel Scheelsminde och Prinsen Hotel är hundvänliga hotell där du kan ta med din fyrbenta vän mot en extra kostnad.

Boka hotell i Ålborg hos oss

När du bokar hotell i Ålborg Denmark hos oss kan du dessutom tjäna poäng och boka rum till rabatterade priser. Gå med i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards och få ut mer av dina hotellvistelser.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Ålborg
  • Besöka Lindholm Hoeje Museum
  • Spendera dagen på Ålborg Zoo
  • Lär dig mer om populärmusik under en promenad i The Park of Music
  • Njut av modern konst på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

40.6 mi / 65.3 km

dk

DKK

913.50

Välj rum

Best Western

35.2 mi / 56.7 km

dk

DKK

556.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu