Hotell i Horsens

Uppdatera information om din vistelse

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Horsens

Horsens är en trevlig kustnära stad på ön Jylland i Danmark. Här möts du av en mysigstadskärna med gamla hus, omgiven av vackra vyer med kullar och dalar. Med över 570 år historia är staden en perfekt plats för att slussas tillbaka i tiden. Varje år i augusti bjuderman därför in till den europeiska medeltida festivalen på FÆNGSLET. Detta är Horsens gamla statsfängelse som man nu gjort om till en plats för temaevenemang, konserter och andra roliga aktiviteter. Boka vårt hotell i Horsens centrum så bor du endast 5 minuters bilresa från denna spännande plats.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Horsens

Hitta ett hotell i Horsens centrum för bästa utgångsläge

Det är helt enkelt en perfekt plats för en härlig resa tillsammans med familjen eller vännerna, eller varför inte för en romantisk weekend med din partner? Vårt hotell i Horsens, Jorgensens Hotel, ligger inhyst i en otroligt vacker byggnad mitt i city. Detta är ett boende för dig som söker något alldeles speciellt. Hotellet är nämligen inrett för att skapa en historisk och pampig atmosfär som påminner om det 1700-tal då byggnaden uppfördes.

Vi erbjuder hotell i Horsens, Danmark

Bor du på vårt hotell i Horsens har du inte långt till Legoland. Det gör det till en populär destination för både barnfamiljer och ungdomslag. Läs mer om våra erbjudanden vad gäller sport, hälsa och friskvård under Best Sport. Vi hjälper dig att hitta ditt perfekta hotell, både i Horsens och resten av världen. Letar du efter hundvänliga hotell har vi en mängd olika alternativ tillgängliga för att du alltid ska kunna ta med din fyrbenta vän på semestern. Reser du med jobbet har vi förmånliga affärs- och företagsavtal tillgängliga där du som företag får ta del av en mängd erbjudanden. Hos oss ska du kunna hitta det bästa hotellet för dig.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Horsens
  • Besöka medeltidsfestivalen sista helgen i augusti
  • Gå på konsert i FÆNGSLET

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

42.3 mi / 68.0 km

dk

DKK

913.50

Välj rum

BW Premier Collection

23.5 mi / 37.9 km

dk

Best Western Plus

20.0 mi / 32.2 km

dk

Best Western Plus

38.8 mi / 62.5 km

dk

DKK

895.50

Välj rum

Best Western

16.1 mi / 25.8 km

dk

DKK

729.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu