Hotell i Odense

Uppdatera information om din vistelse

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Odense

Planerar du en resa till Danmarks tredje största stad? Boka ett hotell i Odense med ett perfekt utgångsläge att ta del av allt det staden har att erbjuda. Kanske är staden mest känd för att vara hemort till den världsberömde författaren H.C. Andersen, men förutom att besöka hans barndomshem eller Hans Christian Andersen Museum kommer du kunna njuta av en stad med vacker natur och fantastisk kultur. Kanske har du även sett Odense stå skrivet på smarrig marsipan och baktillbehör? Helt rätt, Odense är en riktig marsipanindustri och du kommer få gott om chanser att smaka en mängd delikata sötsaker.


Hos oss kan du boka ditt bästa Hotell i Odense och upptäcka alla sevärdheter och små guldkorn på bekvämt avstånd. Staden har en över 1000 år gammal historia och har lyckats behålla känslan av en trevlig småstad. Odense centrum bjuder på många mysiga gränder kantade av charmiga korsvirkeshus. Här kan man strosa runt och kika in i små butiker eller slå sig ner på en trevlig restaurang. Att besöka Christian Andersen Museum är en självklarhet när du befinner dig i Odense. Här kommer barnen kunna roa sig med att klä ut sig till de kända sagofigurerna och dessutom spelas teatrar som alla i familjen kommer uppskatta. Förutom H.C. Andersens museum finns det även andra kulturella besöksmål såsom Danmarks Jernbanemuseum, Fyns konstmuseum och Brandts konsthall. Eller varför inte besöka Odense Zoo som har spännande djur från hela världen?

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Odense

Boka hotell i Odense nära centrum

Även om alla sevärdheter ligger inom nära avstånd i den relativt lilla staden är det skönt att boka ett hotell i Odense centrum för bästa möjliga utgångsläge. På så sätt har du nära till alla besöksmål, gågatan och smidiga kommunikationer. På Hotel Knudsens Gaard bor du charmigt omgiven av vacker och fridfull natur. Hotellet är en del av Best Western Brands och ligger precis i utkanten av Odense centrum och har nära till både Hans Christian Andersens barndomshem, Barnkulturhuset Elddonet och St. Knud kyrka. Huset fungerade förr som en gammal bondgård vilket verkligen kommer ge en känsla av att vandra rätt in i någon av H.C. Andersens sagor. Välj själv om du bara vill njuta av de fina omgivningarna eller om du vill fylla dagen med aktiviteter.

Här hittar du ditt bästa hotell i Odense

Boka hotell i Odense hos oss och upplev Danmarks tredje största stad på bästa sätt. Glöm heller inte att spana in våra spännande program såsom Best Sport för lag och idrottsutövare eller vårt förmånliga lojalitetsprogram. Oavsett om du är ute efter ett familjehotell, ett hotell för fotbollslaget eller ett hotell som passar bättre för möten och konferens kommer du kunna hitta det hos oss.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Odense

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

29.0 mi / 46.7 km

dk

DKK

1188.00

Välj rum

Best Western Plus

25.1 mi / 40.4 km

dk

Sure Hotel Collection

41.9 mi / 67.4 km

dk

Best Western

39.9 mi / 64.2 km

dk

Menu

 Svenska
Menu