Hotell i Steinkjer
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Steinkjer

Förr i tiden var den lilla kuststaden Steinkjer ett viktigt handelscenter, något som du även i nutid kommer påminnas om med dess vikingagravar, stencirklar och Egge Museum. Egge Museum är ett ”öppet” museum då det har byggts upp som en del av staden där man får chansen att uppleva dess historia på riktigt. Här kommer du kunna besöka traditionella gårdsbyggnader, djur och människor klädda precis som de gjorde förr i tiden.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Steinkjer

En annan upplevelse du heller inte får gå miste om när du bor på hotell i Steinkjer är den underbart vackra Kystriksveien. Den natursköna vägen sträcker sig från Steinkjer till Bodø på Norges västkust och finns till och med med på listan över "101 världens mest natursköna vägar” som tagits fram avNational Geographic. Välj själv om du vill upptäcka den vackra miljön med bil eller cykel och stanna till längs de många sevärdheterna längs vägen. Du kommer bland annat stöta på Saltstraumen, Svartisen, Torghatten, Leka och De SyvSøstre. Boka hotell på vår webbplats i Steinkjer för ett bra pris och utmärkt utgångsläge

Hotell Steinkjer med nära till allt

Oavsett om du letar efter ett familjehotell eller ett hotell i Steinkjer som passar för affärsresenärer kommer vårt Tingvold Park Hotel passa dig. Där bor du i ett naturskönt område med moderna rum och välutrustade konferenslokaler, men har samtidigt nära till allt som den lilla staden har att erbjuda. Endast 5 minuters bilresa från hotellet ligger centralstationen och den spännande Trifolium labyrinten. Detta är en rolig upplevelse för både vuxna och barn där ni tillsammans ska försöka ta er igenom den 1300 meter långa labyrinten bestående av 2 meter höga buskar. Labyrinten är formad som tre blad och representerar kommunblomman Rödklöver.  

Boka hos oss när du är ute efter hotell i Steinkjer. Glöm inte att ansluta dig till vårt omtyckta lojalitetsprogram för att ta del av förmånliga priser och rabatter. Oavsett om du reser med familj, vänner eller kollegor har vi ett passande alternativ för dig.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Steinkjer
  • Bila eller cykla längs den vackra Kystriksveie
  • Labyrinten Trifolium- kul för både barn och vuxna
  • Förflytta dig bakåt i tiden genom ett besök till Egge museum

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.6 mi / 1.0 km

4.2/5
1005  Recensioner
no

NOK

1245.00

Välj rum

Sure Hotel

41.7 mi / 67.1 km

3.7/5
611  Recensioner
no

NOK

872.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu