Hotell i Köpenham
COLLAPSE
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Köpenham

Köpenhamn är kanske inte en särskilt stor stad men erbjuder en kontinental, bubblande atmosfär och ett gigantiskt stort utbud av restauranger, kaféer, affärer, nöjen, aktiviteter och boende. Oavsett om du besöker den danska huvudstaden i arbete eller privat så passar det utmärkt att checka in på till exempel Best Western Hotel Hebron. Det är ett av Köpenhamns äldsta hotell med bra läge och närhet både till centralstationen och nöjesparken Tivoli. Boka hotell i Köpenhamn, redan idag!

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Köpenhamn

Köpenhamn – med lång historia

För dig som vill upptäcka Köpenhamn till fots är Rådhuspladsen är en bra utgångspunkt. Här hittar du stadens rådhus som är uppfört i en blandning av italienska renässansstil och dansk arkitektur. Om du sedan följer Strøget kommer du så småningom till Gamla torget och Nytorv och sedan till domkyrkan Vor Frue Kirke. I detta område har det funnits kyrkor sedan 1100-talet och om du är intresserad  så rekommenderas också ett besök på Rundtornet och Trinitatikyrkan i närheten. Tornet byggdes i mitten av 1700-talet och är 36 meter högt. Från toppen garanteras en fantastisk utsikt över Köpenhamn.

Det centrala Amagertorv är också värt ett besök och erbjuder ett livligt sociala liv, gatukonstnärer och butiker. Perfekt för den shoppingsugne. På Kongens Nytorv hittar du flera vackra byggnader och även barnvänliga museum som Guinness World Records och The Mystic Exploratorie. Om du reser ensam eller i sällskap och uppskattar historia och arkitektur är istället Amalienborg ett måste att besöka. Även Slottstorget är mycket vackert och slottmuséet erbjuder kunskap om den kungliga familjen och kungliga byggnaderna.

Bekvämt på hotell i Köpenhamn

Efter en lång dag av action, sevärdheter och promenerande är det ofta skönt att koppla av i hotellrummet. Om du har valt Best Western sover du på ett av de bästa hotellen i Köpenhamn, och är alltid i säkra händer. Här kan du också räkna med en välsmakande, mättande och genomtänkt frukost med frikostiga erbjudanden på allt du kan önska på morgonen: pannkakor och croissanter, frukt, bär och hemlagad kompott, bröd och pålägg för alla smaker och utsökt , nybryggt kaffe.

Men innan du börjar tänka på morgondagens frukost har du tid att utforska det stora restaurangbjudandet i Köpenhamn. Biff- och köttälskaren kan prova Retour Steak eller KöD, två av de bästa steakhusen i Köpenhamn. Mash är också mycket populär restaurang. Matklubben Gran Torino på Nørrebro är specialiserad på pizza. Här får du god mat med mycket smak och läckra drycker till bra priser. På Nørrebro hittar du också en av Köpenhamns Michelin restauranger: Kiin Kiin - Modern Thaicooking Köpenhamn. Här serveras klassiska thairätter som tillagats med modern och spännande tvist. Loungen är designad av unga thailändska möbeldesigners och i restaurangen finns en bra atmosfär där ett autentiskt Thailand möter det moderna Köpenhamn.

På Studiestræde, nära centralstationen, ligger restaurang Dubrovnik. Här är huvudrätterna tillagade över grill och du kan avnjuta på Balkaninspirerade maträtter som Celler, Cevapcici och Sablja. Dubrovnik har också klassiker som kalv och nötkött på menyn och öl från hela Balkan. Papirøen - Köpenhamns Street Food är ett gammalt lager som samlar över 20 olika ställen och kockar från hela världen. Här hittar du autentisk lokal mat från hela världen.

Anpassa boende efter dina planer

Om det är fråga om en kortare visit i Köpenhamn kan det vara svårt att hinna med stadens sprudlande utbud. Men, oavsett hur lång tid du har på dig så finns det åtminstone möjlighet att njuta av delar av stadens arkitektur, historia, kultur och mattraditioner. Det finns många hotell i Köpenhamn som ligger nära stadens centrum och som ger dig möjlighet att spendera tid på att utforska staden, välja ett boende som passar just dina planer.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Köpenhamn

Saker att göra i Köpenhamn:

  • Ta en tur genom den vackra Rådhusplassen och Rådhuset
  • Besök domkyrkan Frue Kirke
  • Njut av utsikten över Köpenhamn från Rundetårn
  • Upplev Amagertorv
  • Besök det magnifika Amalienborgs slott
  • Ta en måltid på en av stadens Michelin restauranger

Filter
 Filter
FilterBest Western

31.0 mi / 50.0 km

se

Best Western

31.1 mi / 50.0 km

se

Best Western

17.7 mi / 28.4 km

se

Best Western Plus

17.6 mi / 28.3 km

se

SEK

1525.00

Välj rum

Best Western

17.3 mi / 27.9 km

se

SEK

1660.00

Välj rum

Best Western

0.4 mi / 0.6 km

dk

DKK

985.50

Välj rum

Best Western Plus

0.8 mi / 1.3 km

dk

DKK

1075.50

Välj rum

Best Western Plus

24.6 mi / 39.6 km

se

Sure Hotel

6.2 mi / 10.0 km

dk

DKK

805.50

Välj rum

Sure Hotel

17.6 mi / 28.4 km

se

Best Western

25.9 mi / 41.6 km

se

SEK

1570.00

Välj rum

Sure Hotel Collection

25.9 mi / 41.7 km

se

SEK

1165.00

Välj rum

BW Premier Collection

26.2 mi / 42.2 km

se

SEK

2520.00

Välj rum

Best Western

37.5 mi / 60.3 km

se

SEK

805.00

Välj rum

Best Western Plus

41.1 mi / 66.1 km

se

SEK

1345.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu