Hotell i Vancouver
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Vancouver

Vancouver ligger vackert mellan kustlandet och Stilla havet och erbjuder alltifrån avkoppling på sömlösa stränder till äventyrliga aktiviteter och utomhusupplevelser. Oavsett om du väljer att beundra de mäktiga valarna som lever i Stilla havet, vandra genom regnskogen eller klättra upp i bergskedjan Pacific Ranges, finns det mycket att se och göra i och i närheten av denna fantastiska stad. Boka hotell i Vancouver redan idag för att säkra en bekväm och behaglig vistelse för just dina behov.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Vancouver

Läs mer om Vancouver

Du som vill få en tydligare överblick över stadsbilden kan besöka Vancouver Lookout Tower för att få en slående utsikt hela vägen ut över havet och North Shore-bergen. Om du korsar den nästan 140 meter långa Capilano bron, kan du nästan nå toppen av regnskogen.

Väl tillbaka på lägre mark och på plats i de mer centrala delarna av staden kan du ta riktning mot Robson Street - hjärtat och själen i Vancouvers shoppingområde. Här finns något för alla, oavsett om du verkligen vill handla loss eller mest uppskattar fönstershopping.  Lite norrut hittar du också än exklusivare kvarter där kända modetidningar möter varumärken som Tiffany & Co®, Hermès, Louis Vuitton® och Ferragomo®.

Shopping är bara början på denna fascinerande och mångsidiga stad. Gå till hamnen för att uppleva Jack Poole Plaza och monumentet där den olympiska elden tändes 2010. Här hittar du också Stanley Park, med ett stort utbud av stigar, trädgårdar, stränder och ett rikt djurliv. För ytterligare naturupplevelse rekommenderas ett besök på Kitsilano Beach. Här kan du promenera längs de vita sandstränderna, spela volleyboll och tennis, eller dyka i den uppvärmda Kits Basin, som är nästan tre gånger så stor som en olympisk pool.

Unikt djur- och havsliv

Späckhuggare har sin naturliga livsmiljö i vattnet utanför Vancouver. Missa inte chansen att se dessa vackra djur från ett av stadens många valskådningsfartyg eller i samband med att du tar en färja till Vancouver Island eller Inner Harbor i Victoria.

För den äventyrlige erbjuder toppen av Grouse Mountain många valmöjligheter. Här hittar du en populär vintersportort som har öppet året runt och som erbjuder ett mångfacetterat aktivitetsutbud för cyklister, skidåkare, och vandrare. Här finns det också möjlighet att få en glimt av vilda djur och en fantastisk utsikt över staden. Passa också på och förgyll utflykten med en måltid på någon av de många restaurangerna vid Peak Chalet. Här hittar du naturligtvis flera bekväma hotell i Vancouver, om det är så att du önskar bo kvar i ett antal dagar.

Söker du en ännu mer imponerande vy? Ta en tur i linbanan Sea-to-Sky, en av världens mest kända linbanor med utsikt över havet, bergen och vattenfallen vid toppen av Whistler och Blackcomb Mountains.

Boka hotell i Vancouver med närhet till mat och dryck

Vancouver är också ett paradis för matälskare, med en matkultur som andas inspiration från hela världen. Här kan du välja mellan allt från dimsum och sushi till färska skaldjur eller smaker från Mellanöstern och Latinamerika. Besök också Vancouver Food Tour, vid Gastown och Chinatown, för att prova några av de bästa restaurangerna och cocktails i BC.

Reser du med din hund? Vancouver beskrivs av DogFriendly.com® som en av Nordamerikas mest hundvänliga städer, så din hund kommer garanterat att älska att ströva igenom Vancouver's parker och långa vandringsleder.

Oavsett om du reser till västkust för en weekendvistelse eller för ett längre äventyr i bergen, välkomnar Best Western dig till ett av våra hotell i Vancouver.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Vancouver

Saker att göra i Vancouver

Populäraste sevärdheterna i Vancouver

  • Valskådning
  • Capilanobron
  • Vancouver Aquarium
  • Stanley Park Seawall
  • Kör längs motorvägen «Sea-to-Sky»
  • Dr. Sun Yat-Sen klassisk kinesisk trädgård

Filter

Best Western Plus

32.4 mi / 52.1 km

ca

CAD

189.99

Välj rum

Best Western Plus

24.5 mi / 39.4 km

ca

CAD

269.10

Välj rum

Best Western Plus

45.6 mi / 73.4 km

ca

CAD

299.00

Välj rum

Best Western Plus

37.1 mi / 59.7 km

ca

CAD

195.99

Välj rum

Best Western Plus

1.0 mi / 1.5 km

ca

CAD

359.00

Välj rum

Best Western Plus

7.3 mi / 11.8 km

ca

Best Western

15.5 mi / 24.9 km

ca

CAD

239.99

Välj rum

Best Western

37.7 mi / 60.6 km

ca

CAD

229.41

Välj rum

BW Premier Collection

0.5 mi / 0.7 km

ca

SureStay Plus Hotel

11.5 mi / 18.5 km

ca

Best Western

42.7 mi / 68.7 km

ca

CAD

249.00

Välj rum

Best Western Plus

39.4 mi / 63.3 km

ca

CAD

254.15

Välj rum

Best Western

45.0 mi / 72.4 km

us

USD

$139.99

Välj rum

Best Western Premier

0.4 mi / 0.6 km

ca

Best Western

41.8 mi / 67.2 km

ca

CAD

286.78

Välj rum

Best Western Plus

36.9 mi / 59.4 km

ca

Best Western

22.2 mi / 35.8 km

ca

CAD

269.00

Välj rum

Best Western

23.0 mi / 37.0 km

ca

CAD

225.29

Välj rum

Best Western Plus

19.9 mi / 31.9 km

ca

CAD

219.00

Välj rum

Best Western Plus

43.7 mi / 70.3 km

us

USD

$159.00

Välj rum

SureStay Hotel

2.9 mi / 4.7 km

ca

Best Western Plus

5.4 mi / 8.7 km

ca

CAD

259.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu