Mexico

Mexiko är en studie i kontraster, från de forntida mayaruinerna till den kosmopolitiska staden Mexico, och de stora ökenregionerna Chihuahua till de tropiska djunglerna och vita sandstränderna på Yucatanhalvön. Det finns något för alla att utforska och njuta av i Mexiko.

Mazatlán har länge varit ett av de mest populära resmålen i Mexiko, inbäddat längs Stilla havets varma vatten. Här kan man njuta av många vattenaktiviteter längs de glittrande stränderna, eller tillbringa dagen med att besöka de många butikerna och galleriorna i Centro Historico för att sedan njuta av kaféer och restauranger i detta populära område.

Som en av de största städerna i världen väntar Mexico City på att bli utforskad. Upptäck mängder av museer och välj sedan bland över 40 000 restauranger med ett stort utbud av kulinariska upplevelser. Som den tredje största staden i Mexiko är Monterrey ett populärt resmål. Utomhusäventyrare kommer att älska att utforska de närliggande grottorna och vattenfallen. Inget besök är komplett utan ett besök på Gran Plaza och på Zona Rosa med många populära restauranger och goda shoppingmöjligheter.

Utforska destinationer i närheten
  • 1 Natt

Uppdatera

Menu

 Svenska
Menu