Hotell i Miami
 • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Miami

Upptäck maten, modeutbudet och festivalerna i denna magiska stad. Gå längs de vita sandstränderna, dyk in i det vackra azurblå havet och njut av världsomspännande matupplevelser samt spännande sportaktiviteter. Miami bjuder på moderna trender som inspirerar mode, dekorationer och arkitektur runt om i världen, naturligtvis hittar du också ett stort utbud av bra hotell i Miami med fokus på bästa service och tillgängligt boende för alla.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Miami

Naturnära Biscayne Bay National Park och Everglades National Park

Miami omges av Atlanten och Biscayne Bay och är därmed perfekt för dem som söker marina äventyr. Snorkling, dykning, kanot och kajakpaddling, paddleboard (SUP), vindsurfing och fiske är bara några av de saker du kan göra på nästan vilken Miami-strand som helst. Börja med ett besök i nationalparken Biscayne National Park där du till exempel kan se tropiska fisk- och korallrev från en glasbottnad båt.

Om du uppskattar utomhusaktiviteter och friluftsliv så rekommenderas också en dagstur till Floridas berömda Everglades National Park. Denna park är perfekt för cykling, paddling och kajakpaddling och fiske, sträcker sig över ett område på över 6000 km2 och är hem för 36 skyddade arter.

Vill du istället uppleva Miamis skönhet på torra land? Ta en promenad genom Miami Beach Botanical Gardens eller Vizcaya Museum & Gardens, till brädden fylld med franska och italienska renässans-trädgårdar. Söder om Miami ligger dessutom Castellow Hammock Park, ett område på cirka en halv mil med tropisk skog som innebär utmärkta förutsättningar för fågel-och fjärilskådning. Söker du bra hotell i Miami så hittar du också flera bekväma anläggningar här.

Shopping, konst och bra hotell i Miami vid South Miami Beach

South Beach ligger bara knappa 15 minuter från Biscayne Bay från Miami och är bland annat känd för sina sandstränder, surfstrålar och trendiga nattklubbar. Här kan du alltid njuta av solen, surfa, släppa lös kreativiteten eller vandra omkring i staden.

I Miamis unika Art Deco District kan du också titta närmare på hela 960 historiska byggnader, inklusive en herrgård som tidigare ägdes av Gianni Versace. Är du konstintresserad kan du även passa på att besöka lokala gallerier som ArtCenter / South Florida och Britto Central. Önskar du istället utforska stadens shoppingutbud rekommenderas en tur längs med Lincoln Road och Española Way för en bra blandning av butiker och små butiker. På kvällen kan du uppleva nattlivet på någon av de många kända klubbarna som finns här i Miami.

En upplevelse av Kuba i Little Havana

Välkommen till Miami, eller Bienvenidos a Miami, som man säger på spanska. Gör en utflykt till Little Havana, där du hittar gatukaféer på rad, latinska musikbutiker och cigarrbutiker. När du är här kan du också passa på att gå ner Calle Ocho, där du hittar gallerier som visar konst från lokala konstnärer och arrangerar veckovisa festivaler. Leta efter "Walkway of the stars", som hedrar latinamerikanska stjärnor som Sammy Sosa, Maria Conchita Alonso, Thalia, Celia Cruz, Willy Chirino och Gloria Estefan. Ta resan till den kubanska Memorial Plaza, ta en kopp cafecito på ett gatukafé och besök Domino Park för att testa denna latinamerikanska favoritaktivitet.

Lär dig mer om mycket på museum som Miami Science Museum, Miami Art Museum och History Miami Museum. Om du snarare är ute efter underhållning rekommenderas en show på Adrienne Arsht Center for Performing Arts.

Hotell i Miami med upplevelser för stora och små

Miami erbjuder dock inte bara roligt för de vuxna. För barnen passar till exempel ett besök på Miamis Children's Museum och Fairchild Tropical Botanic Garden. De kommer förmodligen också att älska de interaktiva aktiviteterna på Jungle Island, Monkey Jungle och Zoo Miami. Förgyll också er resa med en minnesvärd simtur med delfinerna i Miami Seaquarium. Här finns också flera olika familjehotell med menyer och aktiviteter speciellt framtagna för de yngre medlemmarna i familjen.

Lokal och slagkraftig sporttradition

I Miami finns en medryckande och engagerande sportkultur att ta del av. Basketlaget Miami Heat håller ställningarna på basketplanen i American Airlain Arena, medan NFL-laget Miami Dolphins lockar publik till  Sun Life Stadium. Ishockeylaget Florida Panthers ™ huserar också här, närmare bestämt i  BB & T Center. Ingen resa till Miami är heller komplett utan att ha upplevt en baseballmatch med Miami Marlin's ™ i Marlins Park.

Njut av bra hotell och golfbanor i Miami

Miami är ett paradis för alla golfare, med banor som utmanar spelare på alla nivåer. Svinga loss under professionella förhållanden på Crandon Golf i Key Biscayne, medan du njuter av den fantastiska utsikten och den söta doften av Biscayne Bay. Här utlovas unika omgivningar med sju saltvattensjöar och omgivande mangrove-träd.

Oavsett om du är intresserad av sol och sand eller sport och kultur, så är boende bo på ett av Best Westerns hotell i Miami en passande lösning. Välj en anläggning antingen nära stranden eller centrum, beroende på dina behov och önskemål. Boka bra och billiga hotell i Miami redan idag!


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Miami

Saker att göra i Miami

Mest populära saker att göra i Miami

 • Besök Little Havana
 • Ät, drick och spela på South Beach
 • Utforska Everglades National Park
 • Besök de tropiska botaniska trädgårdarna
 • Se djurlivet i Miami Zoo

Hitta hotell i Miami nära dessa områden:

 • Miami Beach
 • North Bay
 • South Bay
 • Miami Downtown
 • North Miami
 • Boca Raton

Filter
 Filter
Filter


Best Western

28.3 mi / 45.5 km

us

USD

$85.49

Välj rum

Best Western Plus

16.5 mi / 26.6 km

us

USD

$112.00

Välj rum

Best Western Plus

13.6 mi / 21.9 km

us

USD

$100.28

Välj rum

BW Premier Collection

3.9 mi / 6.2 km

us

USD

$152.10

Välj rum

Best Western Premier

4.5 mi / 7.2 km

us

USD

$92.65

Välj rum

Best Western Plus

6.7 mi / 10.7 km

us

USD

$130.00

Välj rum

Best Western Plus

11.4 mi / 18.4 km

us

USD

$114.00

Välj rum

Best Western Plus

5.6 mi / 9.0 km

us

USD

$159.00

Välj rum

Best Western

6.6 mi / 10.6 km

us

USD

$129.00

Välj rum

Best Western Plus

8.9 mi / 14.4 km

us

USD

$137.00

Välj rum

Best Western Plus

15.6 mi / 25.1 km

us

USD

$139.00

Välj rum

Best Western

22.9 mi / 36.9 km

us

USD

$139.00

Välj rum

Best Western Plus

24.5 mi / 39.5 km

us

USD

$171.00

Välj rum

Best Western

29.5 mi / 47.4 km

us

USD

$99.99

Välj rum

Best Western Plus

37.7 mi / 60.6 km

us

USD

$88.99

Välj rum

Best Western Plus

43.0 mi / 69.2 km

us

USD

$99.99

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu