Hotell i Orlando
 • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Orlando

Disney World Resort’s kända och magiska sevärdheter, vattensporter och NASA:s Kennedy Space Center gör Orlando till den perfekta familjedestinationen. Äventyret fortsätter också i populära nöjesparker som exempelvis Shamu Splash Zone i SeaWorld® Orlando samt Discovery Cove® Orlando. Ett annat uppskattat besöksmål är LEGOLAND® Florida Resort och naturligtvis också Disney’s Animal Kingdom där familjen kan interagera med vackra, exotiska djur. Vill du kunna välja mellan olika bra hotell i Orlando så finns det också många möjligheter här. Vilken typ av boende som passar dig bäst beror ofta på dina planer och ditt mål med vistelsen.  

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Orlando

Upplev unika undervattensmiljöer

I Orlando kan du också uppleva undervattensparken John Pennekamp Coral Reef State Park, där du som besökare kan snorkla, dyka och utforska häftiga undervattensmiljöer och det lokala fisklivet här.  Om du är fascinerad av okända vatten så rekommenderas också ett besök i Dry Tortugas National Park som du kommer till med hjälp av den lokala sjöfarten, eller hyrd båt. Detta område omfattar de sju Tortugasöarna och det historiska Fort Jefferson. Perfekt utflyktsmål för en picknick, fågelskådning, snorkling, dykning eller fiske.

Här följer ytterligare förslag på aktiviteter för resenärer i olika åldrar:

 • Hyr en båt och utgå från White Street Fishing Pier för att sedan njuta av vågorna i Atlanten, Mexikanska golfen och Florida Bay.
 • Ta med barnen till Florida Keys National Marine Sanctuary för att uppleva exempelvis sällsynta havslevande djur och arter.
 • Sola och bada på Smathers Beach, ta en promenad i Gamla stan eller bli grön på Key West Golf Club.
 • Historieintresserad? Ta en paus från all solaktivitet av inbördeskrig påminde Fort Zachary Taylor - ett nationellt historiskt landmärke - eller Key West Museum of Art & History.

Ni som planerar att besöka Tennessee kan med fördel också passa på att väva in Gatorland® i planerna och ta en titt på Floridas gigantiska alligatorer. Exotic Animal Experience i Orlando är ett annat tips för dig som vill uppleva djur på lite närmare håll. Perfekt för de lite yngre familjemedlemmarna.

Alltid något för musikälskaren

Orlando har också en hel del att erbjuda för de äldre åldersgrupperna. Avnjut till exempel medryckande och färgstarka framträdanden, konserter och föreställningar på populära arenor som The Beacham, Mad Cow Theatre och Amway Center. För musikälskare som föredrar en mer intim miljö är Firestone Live ett bra alternativ. Du hittar också ett levande och bubblande nattliv i klubbarna på Pleasure Island, Universal CityWalk® och Downtown Disney®.

Om du sedan behöver sakta ned tempot en aning kan du alltid koppla av ordentligt på något av Orlandos bästa spa, eller njut istället av en resa till en av stadens James Beard-nominerade restauranger. Gör ett bra fynd på försäljningsställen som Millenia Mall och Orlando International Premium Outlets eller njut av utomhusshopping på The Florida Mall® med butiker som Armani Exchange® BCBGMAXAZRIA, BEBE® och Zara®.

Hitta rätt hotell i Orlando för dina behov

Orlando har ett varmt klimat året om, vilket gör den här destinationen till en perfekt plats för golfare. Det är också hem för golfproffs, som Arnold Palmer, Tiger Woods och Ernie Els. Är du nybörjare eller är du bara ett fan av sporten? Oavsett nivå så hittar du ett stort antal välskötta greener här.

Boendet då? Om du och familjen  checkar in på något av Best Westerns hotell i Orlando vågar vi utlova en avkopplande, serviceinriktad och bekväm upplevelse från första stund. Staden erbjuder också ett mångsidigt utbud för dig som söker billiga hotell i Orlando. Boka redan idag!

Att göra i Orlando

Besök nöjesparker som Shamu Splash Zone i SeaWorld®, Discovery Cove® Orlando eller LEGOLAND® Florida Resort

För nära djur-upplevelser, missa inte Disney’s Animal Kingdom, John Pennekamp Coral Reef State Park, Florida Keys National Marine Sanctuary eler Exotic Animal Experience.

Upplev nattlivet på klubbar som Pleasure Island och Universal CityWalk®

Testa mångsidig shopping på The Florida Mall

Golfa på någon av regionens välskötta banor


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Orlando

Hitta hotell i Orlando:

 • Universal
 • West Colonial
 • Orlando West
 • Orlando East
 • Sanford
 • Lake Buena Vista / Disney Springs
 • Kissimmee
 • Edgewater
 • Kakao
 • Lees

Filter
 Filter
Filter


Best Western

42.7 mi / 68.8 km

us

USD

$159.00

Välj rum

Best Western Plus

14.9 mi / 24.0 km

us

USD

$148.98

Välj rum

SureStay Hotel

21.6 mi / 34.8 km

us

USD

$99.00

Välj rum

Best Western

37.8 mi / 60.8 km

us

USD

$85.50

Välj rum

Best Western

48.5 mi / 78.0 km

us

USD

$172.16

Välj rum

Best Western

9.7 mi / 15.7 km

us

USD

$84.14

Välj rum

Best Western

8.4 mi / 13.6 km

us

USD

$119.00

Välj rum

Best Western

6.2 mi / 10.0 km

us

USD

$119.00

Välj rum

Best Western

7.6 mi / 12.2 km

us

USD

$69.48

Välj rum

SureStay Plus Hotel

7.1 mi / 11.4 km

us

USD

$109.00

Välj rum

Best Western Plus

6.2 mi / 9.9 km

us

USD

$99.95

Välj rum

Best Western

1.9 mi / 3.1 km

us

USD

$119.00

Välj rum

Best Western

32.3 mi / 51.9 km

us

USD

$93.83

Välj rum

Best Western

7.1 mi / 11.4 km

us

USD

$109.00

Välj rum

Best Western Plus

10.7 mi / 17.3 km

us

USD

$129.00

Välj rum

Best Western Plus

16.7 mi / 26.9 km

us

USD

$129.00

Välj rum

Best Western Plus

36.8 mi / 59.3 km

us

USD

$109.99

Välj rum

SureStay Plus Hotel

44.6 mi / 71.8 km

us

USD

$93.60

Välj rum

Best Western

41.9 mi / 67.4 km

us

Best Western

45.0 mi / 72.4 km

us

Best Western

47.5 mi / 76.5 km

us

Menu

 Svenska
Menu