• Hem
  • Om hotellkedjan

Om Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja av privatägda hotell med ett globalt nätverk av 4200 hotell i över 100 länder. Best Western marknadsförs under sju olika varumärken och erbjuder medlemshotellen marknadsföring, försäljning och distribution. 

I Skandinavien har kedjan över 130 hotell som alla erbjuder ett personligt boende.

Garanterad kvalitet och service

Garanterad kvalitet och service

Vi är ensamma om vårt globala kvalitetssäkringsprogram, som omfattar tusentals punkter och garanterar en hög och jämn service och kvalitet vilket hotell inom Best Western Hotels & Resorts hotell du än bor på i världen. Samtliga hotell kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet. 

Miljö och service

Miljö och service

Samtliga hotell i Sverige är miljöcertifierade och jobbar för en hållbar utveckling. Vi arbetar för en ständig utveckling och bättre miljö för både gäster och personal. och vi har ett ramavtal med Safehotels vad gäller säkerhetsfrågor. 

Alla våra svenska hotell är 100% rökfria

Våra nyckelord

Entreprenörskap

Vi lever vår idé. Vi är personliga och övertygade. Vi tar ansvar och är engagerade.

Personlighet

Vi erbjuder färgstarka hotell med olika stiliar och karaktär. Vi ger ett personligt bemötande. Det finns en människa och entreprenör bakom varje hotell inom Best Western Hotels & Resort.

Omtanke

Våra gäster förtjänar all uppmärksamhet och omtanke. Vi är lyhörda för önskemål och försöker förekomma önskningar och behov. Det handlar om en inställning till arbetet och till gäster och att alltid sträva efter att ge det där "lilla extra".

Mångfald

Vi gillar olikheter och ogillar standardiseringar. Vi är en stor och global hotellfamilj. Vi är välkomnande, du är välkommen!

 


Menu

 Svenska
Menu