Best Western Plus Hotel Kronjylland

Prisbelönt historiskt boutiquehotell

Omtanke, engagemang och avkoppling är bara några av de ord som bäst beskriver Best Western Plus Hotel Kronjylland. Med hög professionalism skapas en hemtrevlig atmosfär, där varje detalj spelar roll på det prisbelönta, historiska hotellet. Det ligger i hjärtat av Randers, där man har enkel tillgång till centrala Östjylland.

Prisbelönt gästnöjdhet 
Best Western Plus Hotel Kronjylland är ett klassiskt boutiquehotell som har fokus på gästernas trivsel. Rummen är ljuddämpade, frukostbuffén är allergivänlig och miljön på innergården får gästerna att drömma sig bort till sydliga breddgrader. Här står gästen i fokus – vilket visas tydligt med alla priser som hotellet har vunnit.


Ljuddämpade rum 

Hotellet erbjuder 64 rum i diskret, internationell boutiquestil där mörka, mättade jordtoner och ljusa träslag skapar en behaglig och mild atmosfär. Täckena är allergivänliga, kuddarna har olika fasthet och rummen är ljuddämpade. I varje rum finns en ny smart-tv med Chromecast, skrivbord med läslampa samt fåtölj.


Allergivänlig skandinavisk frukostbuffé 
Hotellets skandinaviska frukostbuffé ingår i rumspriset och erbjuder ett brett urval av ekologiska och lokala råvaror, bland annat från lokala, prisbelönta producenter. Buffén erbjuder även allergivänlig frukost med gluten- och laktosfria produkter samt veganska och vegetariska alternativ. Stämningsfulla mötes- och konferensrum  På hotellet kan man kalla till möte i både professionell och avslappnad miljö i någon av hotellets trevliga lokaler, som alla har trägolv och dagsljus. Lokalerna rymmer 10–70 deltagare.


Hjärtat av Östjylland 

Randers Regnskov, Elvismuseet Memphis Mansion, Djurs Sommerland och staden Århus är alla inom räckhåll. Med det centrala läget mitt i Randers och med tillgång till stadskärnan kan du röra dig fritt i landet.

Kundbetyg: 4,4/5 (655 omdömen)
Best Western Plus Hotel Kronjylland

Vestergade 51-53, 8900 Randers

Telefon: +45 86414333

E-post: mail@hotelkronjylland.dk

BW Kronjylland lobby

100 år av service

Om väggarna kunde tala skulle de definitivt berätta massor av historier från Best Western Plus Hotel Kronjylland. Hotellet byggdes 1910 och är därför med i en liten och ytterst exklusiv skara av historiska hotell i Danmark. Sedan 1991 har hotellet varit familjeägt och det sker kontinuerligt förändringar och förbättringar.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hotel Kronjylland Lounge

Loungeområde med bar

I hotellets loungeområde finns bekväma soffor och fåtöljer där gäster kan sitta och njuta av stämningen när de läser dagstidningen, kanske i skenet av levande ljus. I bakgrunden spelas dämpad loungemusik.  Baren har ett sortiment av vin, drinkar, öl och vatten samt goda specialöl från populära närliggande Randers Bryghus.

BW Hotel Kronjylland Courtyard

Innergården är en trevlig oas

Efter en lång dag på språng är innergården en perfekt plats att koppla av. Här finns både skuggande träd och väldoftande lavendel. På soliga dagar finns det även massor av parasoller som ser till att man kan njuta utan att bränna sig. Ta en vilopaus och kliv ut i den trevliga oasen, där hotellets personal naturligtvis är redo att stå till tjänst.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

1 barn upp till 12 år bor gratis i befintliga sängar tillsammans med 2 betalande vuxna.


Husdjur

Husdjur tillåts ej.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har bra parkeringsmöjligheter med egen parkeringsplats framför hotellet. Här finns även möjlighet att ladda elbilar via en laddstation med två uttag. Priset för parkering på hotellets parkeringsplats är 95 danska kronor per dygn.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukost ingår
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Reception öppen 24 timmar
  • Baggagerum
  • Kemtvätt
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin
  • Wifi / fiber
  • Affärscenter
  • Skrivare tillgänglig
  • Konferenslokaler
  • Bankettlokaler

Möten & Konferens

63

Hotellrum

3

Mötesrum

70

Biosittning

Hotellet erbjuder stämningsfulla konferensrum där dagsljus och trägolv skapar en professionell och inbjudande atmosfär. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken och de olika storlekarna gör att de passar alla tillställningar som både ska vara professionella och avslappnade.

  • Konferensrum

    Number of personsMax 70 gäster
    Area102 m2

    Hotellets största konferensrum är detta med plats för 70 sittande deltagare. Bara fantasin sätter gränser för vad lokalen kan användas till. Lokalen är ljus och samspelet mellan dagsljus och trägolv gör rummet inbjudande och fint.

  • Mötesrum 1

    Number of personsMax 10 gäster
    Area15 m2

    Detta mötesrum är en underbart ljus lokal som ger lugn och ro. Här finns plats för 10 sittande deltagare och det används ofta för mindre möten, grupparbeten och liknande.

  • Mötesrum 2

    Number of personsMax 8 gäster
    Area14 m2

    Mötesrum 2 är en populär och intim lokal som ger lugn och ro. Detta är hotellets minsta mötesrum och passar upp till 8 sittande deltagare. Lokalen är ljus och används ofta till mindre möten, jobbsamtal, m.m.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.