Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Sthlm Bromma

Information

Erbjudande familjerum! Boka med koden "kanon" och bo för 1.595 kr/familj. Gäller fredag - måndag samt under lov.

Trivsamt flygplatshotell i Bromma

På det här fyrstjärniga hotellet kan den som gillar design hitta en del guldkorn. Här finns trivsamma hotellrum, uppskattad restaurang och frukost som ingår för varje gäst. Hotellet ligger granne med Bromma flygplats, har stora konferenslokaler, gratis parkering och trivsamma hotellrum.

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett modernt och trivsamt hotell, beläget endast tre minuters promenad från Bromma Flygplats, perfekt för dig som ska flyga till eller från Stockholm. 


Bo på Best Western Plus Sthlm Bromma

Bo bekvämt i ljust inredda hotellrum med sköna sängar, mysig inredning och fritt wifi. Hotellet erbjuder även alla gäster gratis parkering i samband med boende eller konferens. På morgonen serveras en stor och god frukostbuffé. Hotellets restaurang heter Bistro 46, döpt efter året som byggnaden uppfördes. Här serveras mat från tidig morgon, via lunch, till sen kväll. I baren kan du beställa goda drycker.


Hotellets konferensavdelning ligger högst upp i huset. Här får lokalerna ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster. Hotellet har 15 lokaler i varierande storlek och konferensen kan givetvis kombineras med mat och dryck samt aktiviteter.


Best Western Plus Sthlm Bromma erbjuder ett fräscht och modernt gym. Fitnesscentret är gratis för alla hotellgäster. Avsluta med en skön torrbastu.


Att göra i Best Western Plus Sthlms Brommas närområde

Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som besöker Stockholm men inte vill bo i city. Tvärbanan stannar intill hotellet och med ett enkelt byte till tunnelbanan är du snart i stan. I närområdet hittar du Bromma Blocks och Solvalla Travbana. Drottningholms slott och Friends Arena ligger några kilometer bort.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2 786 anmeldelser)
Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, 168 67 Bromma

Telefon: +46 8 6844 8400

E-post: info@sthlmbromma.se

Sthlm Bromma Flight attendants

Då - SAS huvudkontor

Hotellet huserar i en kulturminnesmärkt byggnad från 1946 som en gång var SAS huvudkontor, med bästa läge intill flygplatsen. 

Detta märks inte minst i hissen som är utformad som en förarkabin.

Velg rom

Tilbud

Familjerum 1595 kr/familj

Bo tillsammans i två rum med en dörr emellan (även kallat connecting doors). Erbjudandet gäller fredag - måndag samt under lov när du bokar med koden "kanon".

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Helgerbjudande 895 kr/natt

Bo två personer i ett superiorrum för bara 895 kr. Stor härlig frukostbuffé och sen utcheckning ingår!

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Mat og drikke

Breakfast Area BW Plus Sthlm Bromma

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Plus Sthlm Bromma. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Här finns till exempel juice pressare och våffeljärn. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lunch i Bistro 46

Till lunch dukas en buffé med fokus på riktigt god husmanskost upp. 

Dagens lunch serveras som buffé med tre alternativ varav en vegetariskt rätt. På torsdagar finns alltid pannkakor och soppa. En riklig salladsbuffé är alltid uppdukad, hembakat ekologiskt bröd och kaffe på maten. På fredagar serveras även något sött.

Bistro 46

Middag i Bistro 46

Bistro 46:s ambition är att erbjuda en meny som håller hög klass och följer årets säsonger, med råvaran i fokus. Restaurangen arbetar inte med halvfabrikat - alla fonder, buljonger och majonnäs lagas från grunden.

Bar BW Plus Sthlm Bromma

Bar

Baren ligger i anslutning till restaurangen och är en perfekt plats att stråla samman med kollegor och vänner. Fråga oss gärna efter kvällens drink. Här finns även en enklare barmeny. 

Uteservering BW Plus Sthlm Bromma

Uteservering

I anslutning till restaurang och bar ligger hotellets trevliga uteservering. 



Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Spjälsäng finnas vid förfrågan, inga andra extra sängar finns att tillgå.


Kjæledyr

Husdjur är tillåtet men behöver förbokas. Katter i specifika standardrum, engångskostnad 350 kr. Hundar i specifika standardrum, engångskostnad 250 kr (max 1 hund per rum).


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Fri parkering utomhus. Även bussparkering. Parkering måste registreras i receptionen för att undvika böter. Åtta laddstolpar finns för elbil. Du kan ladda upp till 22kw per timme som betalas via appen Pair - Recharge.


Øvrige tjenester

  • Reception öppen 24 timmar
  • Affärscenter
  • Frukostbuffé ingår
  • Konferenslokaler
  • Kemtvätt
  • Express-utcheckning
  • Fri parkering
  • Ismaskin
  • Omklädningsrum
  • Lounge/bar
  • Skrivare tillgänglig
  • Restaurang
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin
  • Bastu
Gym BW Plus Sthlm Bromma

Gym & Bastu

Alla hotellgäster har fri tillgång till gymmet med maskiner från Life Fitness. Du hittar tre löpband, två cross trainers och två cyklar, alla har funktioner som gör att du kan hålla koll på pulsen (pulsband kan lånas i receptionen). Dessutom finns styrkemaskiner, kettlebells, foam roller och fria vikter samt utrymme för övningar på matta.

Intill gymmet finns även en härlig torrbastu.

Bikes SthlmBromma

Låna cyklar

Hotellet har snygga cyklar från Stålhästen som hotellets gäster kan låna i receptionen. Givetvis finns även cykelhjälmar att låna. 


Kid s playroom BW Plus Sthlm Bromma

Lekrum

För de minsta gästerna finns ett fint lekrum att busa loss i. Klättervägg, sackosäckar, böcker, leksaker med mera. Utöver allt roligt i lekrummet kan du även låna ett sällskapsspel i receptionen.

Møte & konferanse

202

Hotellrom

15

Møterom

180

Teater

Hotellet har en stor konferensavdelning högst upp i huset. Här finns 15 konferensrum, från mindre mötesrum till större lokaler för upp till 180 deltagare.


Alla konferensrum är utrustade med den senaste presentationstekniken och tillgång till uppfriskande drycker, frukt och godis.


Hotellet hjälper dig att skräddarsy mötesdagen utifrån dina önskemål och kan även ordna konferensaktiviteter, till exempel vinprovning, escape room, fem kamp, musik quiz, yoga eller ett besök på Solvalla.

Konferansebooking

E-post: bokning@sthlmbromma.se

Telefon: +468-684 48 410

  • Boeing

    Number of personsMaks 180 gjester
    Area235 m2

    Hotellets största lokal har ett härligt ljusinsläpp från tak- och sidofönster och är fullt utrustad med den senaste tekniken. Rummet har tv-skärmar även på sidorna för att publiken längre bak i rummet ska kunna följa presentationen på bästa sätt. Boeing kan även användas för att anordna större middagar, mingel och event.

  • Falcon

    Number of personsMaks 40 gjester
    Area51 m2

    Hotellets näst största sal som är flexibel i möblering. Som i alla konferenslokaler erbjuds den senaste tekniken samt luftkonditionering anpassad efter lokalens storlek. Ny TV/LCD för teamsmöte teknik finns att tillgå. Falcon har utsikt mot villorna i Mariehäll.

  • Fokker

    Number of personsMaks 30 gjester
    Area47 m2

    En konferenssal med utsikt mot flygplatsen. Fönstren är förstärkta så ni kan se planen lyfta och landa utan att bli störda av ljudet. Ny TV/LCD för teamsmöte teknik finns att tillgå.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.