Best Western Plus Hotel Eyde

Stämningsfullt affärs- och evenemangshotell i Herning

Letar du efter ett hotell på gågatan i hjärtat av Herning, med gångavstånd till kongresscentret, matställen och shopping? Då är fyrstjärniga Best Western Plus Hotel Eyde det rätta hotellet för dig.

Det klassiska stadshotellet är perfekt för affärsresenärer eller alla som vill delta i något av de spännande evenemang som Herning kan erbjuda året runt. I hotellets lobby står hotellets vänliga receptionister redo att hjälpa dig och se till så att din vistelse blir ett minne för livet. Ta vägen förbi baren för en drink eller häng i hotellets loungeområde för lite arbete, socialt umgänge eller avkoppling. Hotellet fokuserar på en hållbar framtid och har därför både Green Key- samt tillgänglighetscertifiering.


Rummen

Hotellet har totalrenoverats och moderniserats med respekt för historien. Alla rum är moderna och stilrena, men med en speciell känsla som både skapar hemtrevligt mys och bra stämning. De 136 rummen finns i flera olika kategorier och har plats för 1–4 personer. Alla rum är rökfria och erbjuder gratis wifi. Enkelrummet är ett bra val för affärsresenären, medan rummet med twin beds/dubbelsäng och extrasängar har gott om plats för en grupp som ska besöka ett evenemang i Herning.


Frukost och Restaurant Sankt Jørgen

På Best Western Plus Hotel Eyde är vi stolta över att kunna presentera en restaurang som levererar service i toppklass, utsökt mat på varenda tallrik och en personal som alltid sätter hotellets och närområdets gäster i första rummet. Den hälsosamma och fräscha frukostbuffén serveras i den nyrenoverade frukostrestaurangen med utsikt över Hernings livliga gågata.


Skräddarsydda konst- och golfpaket

Reservera en dag i din kalender och unna dig en golf- eller konstvistelse på Best Western Plus Hotel Eyde. Njut av en övernattning med betald greenfee och spel på några av Danmarks bästa banor. Eller tillbringa dagen utanför hotellet eftersom Herning erbjuder en mängd upplevelser i form av spännande konstmuseer och massor av sevärdheter, bland annat Ingvar Cronhammars gigantiska skulptur Elia, Heart Museum, de geometriska trädgårdarna och skulpturparken.


Konferenser, möten och fester

På Best Western Plus Hotel Eyde hittar du trevliga rum som är idealiska för förtroliga affärsmöten, samtal, fester eller något helt annat. Våra erfarna kockar komponerar med glädje en härlig meny till ditt arrangemang, så att du och dina gäster ska få en helt fantastisk dag.

Kundbetyg: 4,6/5 (1 507 omdömen)
Best Western Plus Hotel Eyde

Torvet 1, 7400 Herning

Telefon: +45 97221800

E-post: info@eyde.dk

BW Hotel Eyde facade

Från värdshus till hotell

Hotel Eyde har en stolt och spännande historia och är ett av landets äldsta hotell. 1839 uppfördes ett litet värdshus vid namn Christians Minde Kro som den tredje byggnaden i Herning. I slutet av 1850-talet köpte John Eyde värdshuset (därav namnet Hotel Eyde), då han renoverade och utökade byggnaden med den huvudflygel som står kvar än i dag.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hotel Eyde Restaurant

Restaurant Sankt Jørgen

Traditionella danska och säsongsbetonade rätter är några av höjdpunkterna i hotellets restaurang. Vinlistan är fylld med trevliga viner som självklart är avstämda för att matcha restaurangens rätter. I anslutning till restaurangen finns även en väldigt trevlig bar. Under sommarhalvåret öppnar hotellet upp en charmig terrass med uteservering intill torget.

BW Hotel Eyde Breakfast Restaurant

Best Breakfast

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Barn upp till 4 år bor gratis tillsammans med 2 betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Hundar är tillåtna i utvalda rum mot en avgift på 300 DKK per vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering och har 4 platser för laddning av elbilar. Betalning görs via en app från Powerfuel.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Lounge/bar
  • Affärscenter
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering
  • TIllgänglighetsanpassad parkering
  • Bastu
  • Värdeskåp
  • Wifi / fiber
  • Gym
  • Omklädningsrum

Möten & Konferens

119

Hotellrum

8

Mötesrum

140

Biosittning

Hotel Eyde erbjuder individuellt anpassade mötespaket i hotellets vackra och tilltalande möteslokaler. Hotellet har 8 möteslokaler med plats för upp till 140 personer. Lokalerna främjar kreativitet och eftertanke, och samtliga har en väldigt inbjudande inredning.

  • Banketten

    Number of personsMax 140 gäster
    Area235 m2

    Fantastiskt stor och stämningsfull möteslokal med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Lokalen är på 235 kvadratmeter och rymmer 140 sittande deltagare.

  • Ambassadeur

    Number of personsMax 90 gäster
    Area110 m2

    Charmig och unik möteslokal på 110 kvadratmeter. Här finns också fina fönster som ger ett stort och vackert ljusinsläpp.

  • Konsulen

    Number of personsMax 60 gäster
    Area77 m2

    Stor och bekväm möteslokal på 77 kvadratmeter.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.