Best Western Hotel Herman Bang

Boutiquehotell i Frederikshavn

Ett historiskt hotell med stolta traditioner som ligger som en gnistrande stjärna mitt i centrum och välkomnar gäster från när och fjärran

Moderna rum med hög internationell standard

Best Western Hotel Herman Bang har renoverats löpande till ett modernt och inbjudande hotell med respekt för både nutid och traditioner. Här finns standardrum, deluxe-rum och rymliga sviter med terrass.


Restaurang Empire – inspirerad av amerikansk matkultur

Hotellets restaurang Empire välkomnar dig med rätter som inspirerats av det amerikanska köket. Stora grillade köttbitar, gourmetburgare och färska sallader är en del av det som serveras i den mycket populära och trivsamma restaurangen.


Spa och wellness

Hotellet har en imponerande wellnessavdelning som erbjuder många typer av behandlingar. Besök gärna Den Syvende Himmel på densyvendehimmel.com för mer info.


Attraktiva paketerbjudanden

Hotellet erbjuder många typer av paketvistelser och har erbjudanden för alla smaker. Välj bland 5-dagars minisemester, wellnesspaket, golfpaket, budgetvistelse med mera.


Unikt läge

Best Western Hotel Herman Bang är en bra utgångspunkt för många trevliga upplevelser i omgivningarna. Gör utflykter till Læsø med sin speciella natur, Skagen där man känner historiens vingslag från Skagenmålarna och de historiska byggnaderna, och till handelsstaden Sæby med sin mysiga lilla hamn. Närområdet erbjuder också naturupplevelser som man inte hittar på många andra ställen i Danmark.

Kundbetyg: 4,5/5 (902 omdömen)
Best Western Hotel Herman Bang

Tordenskjoldsgade 3, 9900 Frederikshamn

Telefon: +45 98422166

E-post: info@hermanbang.dk

Herman Bang – författare och provokatör

Hotellets historia går tillbaka till 1882, ungefär vid den tid då den världsberömda författaren och provokatören Herman Bang var en flitig besökare i Frederikshavn med omnejd. Han hade en god vän som bodde i Frederikshavn och han skrev flera av sina böcker därifrån. Herman Bang besökte vänner på hotellet vid flera tillfällen, men det är inte känt om han någonsin själv bodde där.

Välj rum

Mat & Dryck

Diner

Amerikansk matkultur

Hotellets restaurang Empire bjuder in gästerna till en värld som inspirerats av amerikansk dinerkultur. På menyn finns ett imponerande urval av allt från saftiga biffar till milkshakes och bakverk. Stämningen är avslappnad och gemytlig. Vill du ha en lugnare omgivning går det bra att äta i hotellets matsal.

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Herman Bang Caf

Bästa kaféet i stan

På Cafe Empire, ett av stans populära kaféer, serveras nybakat surdegsbröd, croissanter, kakor, pajer och smörgåsar. Likaså kan flera sorters kaffe, färska smoothies och andra drycker avnjutas i det välbesökta och mysiga kaféet. Du kan också slå dig ner med din kaffe i en loungestol på terrassen och följa stadslivet på gågatan.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 3 år bor gratis i föräldrarnas säng. Barnsäng 0-3 år tillgänglig för en daglig avgift på 150 DKK.


Husdjur

Husdjur är tillåtna i familjerum eller sviter med trägolv mot en daglig avgift på 150 DKK.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har en egen parkering och erbjuder parkeringsplatser med videoövervakning för 95 DKK per dygn. Laddstationer för elbilar finns i slutet av gatan.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Kontinental frukost ingår
  • Lounge/bar
  • Frukost ingår
  • Spa
  • Reception öppen 24 timmar
  • Baggagerum
  • Skrivare tillgänglig
  • Ismaskin
BW Herman Bang SPA

I sjunde himlen

Hotellet har en spa- och wellnessavdelning, Den Syvende Himmel, som ligger i själva hotellbyggnaden.  Här finns möjlighet att skämma bort både kropp och själ. Passa på att bok tid för massage, hot stone-massage, spabad eller kanske en skönhetsbehandling.

Möten & Konferens

Hotellet har inga mötesrum och samarbetar därför med företagscentret Kattegat Silo. Kontakta receptionen för mer info.

    Varför Best Western?

    Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.