Best Western Hotel Vrigstad

Modernt inrett affärs- och konferenshotell

Best Western Hotel Vrigstad ligger mitt i Småland och har blivit en naturlig träffpunkt för såväl affärsresenärer som för semesterfirare. Här finns en stor konferensavdelning och en uppskattad relaxavdelning där utomhuspoolen sommartid lockar besökare i alla åldrar.

Hotellrummen

Hotellets rum är familjära och hemtrevliga med bekvämligheter såsom sköna kontintenalsängar, fritt wifi, tv och air condition. Du kan välja att bo i ett av de luftiga dubbelrummen och reser du själv kan du checka in i ett av de mysiga enkelrummen.


Mat och dryck

En lyxig frukost är en viktig komponent för en lyckad hotellupplevelse. Varje morgon serverar Hotel Vrigstad en riktigt läcker frukostbuffé. Frukosten ingår för dig som bor på hotellet. Till kvällen avnjuter du vällagade rätter från det småländska skafferiet i hotellets restaurang Bulls Steakhouse. Det finns en varuautomat med enklare snacks och kylda drycker att handla ifrån dygnet runt. 


Konferens och möten

Du som söker ett välskött konferenshotell har kommit rätt. På Best Western Hotel Vrigstad har man stor vana att ordna allt ifrån stora event och banketter till affärsmöten och tillhörande aktiviteter. Det finns en rad olika lokaler för att passa just din konferens.


Relaxavdelning

I hotellets relaxavdelning kan du tillbringa många timmar; bada i utomhuspoolen, värm dig i bastun eller umgås med vänner och familj i jacuzzin. Är det sommar och sol kan du även njuta av solens värmande strålar i någon av solstolarna. Vill du träna under din vistelse har hotellets gäster fri tillgång till Power Athletics Gym endast 50 meter bort.


Att göra i och omkring Vrigstad

Småland är otroligt vackert med sina många sjöar och stora skogar. Oavsett om du vill vandra, njuta av sightseeing i staden eller besöka Astrid Lindgrens Värld är Best Western Hotel Vrigstad en bra utgångspunkt.

Kundbetyg: 4,6/5 (771 omdömen)
Best Western Hotel Vrigstad

Kyrkogatan 2, 576 97 Vrigstad

Telefon: +46 382 575000

E-post: info@hotelvrigstad.se

Mötesplats i mer än 400 år

År 1591 lät kungen av Sverige borgarna i Värnamo och Vrigstad hålla marknad i Vrigstad. Marknadstraditionen har därefter fortsatt i generationer och gjort Vrigstad till en mötesplats. I och på orten har det alltid funnits en mängd gästgiverier genom årens lopp. Best Western Hotel Vrigstad med sitt centrala läge är en del i den traditionen, en plats dit människor kommer för att mötas, umgås och ha trevligt i såväl affärer som i privata ärenden.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Hotel Vrigstad

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Här finns till exempel flera lokala råvaror att välja mellan och hotellet  arbetar med många lokala leverantörer för att satsa på hållbara närproducerade varor. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Pool and Outdoor Seating Area

Solsidan

Under den varma säsongen kan det vara skönt att ta med sig frukosten eller mat och dryck ut. På hotellets stora solterrass finns sköna loungemöbler att slå sig ned i.

Restaurant BW Hotel Vrigstad

Restaurang Bulls Steakhouse

På gatuplan finns restaurangen Bulls Steakhouse som serverar mat med råvaror från gårdar runt om i Småland. Menyn ändras med årstiderna men har alltid det småländska skafferiet som bas.


Lounge BW Hotel Vrigstad

Lobbybar

I hotellets mysiga lounge hittar du hotellets lobbybar Ett trevligt område att slå sig ned med något gott i glaset och koppla av en stund.


Lobbybaren följer hotellreceptionens öppettider.

Bar BW Hotel Vrigstad

Bulls Bar

Bulls trendiga bar bjuder in till gemytligt barhäng. Här kan du slå dig ned med en longdrink eller öl, eller börja med något gott att dricka innan maten.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Hund och katt tillåtna mot avgift (i begränsat antal rum). Kontakta hotellet för bokning.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Fri parkering. Laddstolpe finns för elbil och betalas på plats.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Bastu
  • Gym
  • Värdeskåp
  • Fri parkering
  • Konferenslokaler
  • Bankettlokaler
  • Affärscenter
  • Kemtvätt
  • Wifi / fiber
Restaurant BW Hotel Vrigstad

Festvåning

En trappa upp ligger Restaurang Småland som lämpar sig för olika tillställningar såsom konferens och bröllop.

Här serveras allt ifrån bufféer, smörgåsbord, kräftskivor, julbord och konferensmåltider.

Här erbjuds även catering med olika typer av bufféer.

Best Western Hotel Vrigstad

Pool

Under sommarmånaderna kan du njuta vid hotellets härliga utomhuspool. Vid området kring poolen kan du lapa sol i solstolarna eller ta ett uppfriskande dopp. Utomhuspoolen håller öppet under sommarmånaderna. Utöver det finns en året runt-öppen jacuzzi som är utomhus, men inglasad. Pool och jacuzzi får nyttjas av alla hotellets gäster.

Sauna

Relaxavdelning

I hjärtat av hotelldelen ligger den mysiga relaxavdelningen. Här finns bastu, jacuzzi och utomhuspool. Jacuzzin hittar du utomhus, den är inglasad och kan därmed användas året runt. Relaxavdelningen är öppen för alla hotellgäster.

Möten & Konferens

54

Hotellrum

7

Mötesrum

260

Biosittning

Best Western Hotel Vrigstad levererar arrangemang med hög kvalitet i en välkomnande och hemtrevlig miljö. Vare sig du vill hålla ett par timmars möten, lansera en ny bilmodell eller anordna en stora kick-off kan ni räkna med god service och varmt välkomnande. Hotellet har konferenskapacitet på upp till 300 deltagare.

Konferensbokning

E-post: info@hotelvrigstad.se

Telefon: +46 382-575000

  • Granbacken

    Number of personsMax 260 gäster

    En större lokal för hela företaget, en bankett eller varför inte bröllop?

  • Lägerstenska rummet

    Number of personsMax 130 gäster

    I hotellets största lokal har ni möjlighet till en rad olika sittningar.

  • Marknadsrummet

    Number of personsMax 50 gäster

    Marknadsrummet är ett ljust konferensrum med möjlighet till olika sittningar.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.