Best Western Eurostop Örebro

Konferenshotell som även passar barnfamiljen

Best Western Eurostop Örebro är ett klassiskt konferenshotell för affärsresenärer – men inte bara. Här kan du som reser med familjen låta barnen leka loss i lekhörnan medan du njuter av den välsmakande frukosten. Hotellet är perfekt beläget nära E18/E20 för dig som kommer med bil, nära till Örebro stad och med stor parkering. Välkommen till Örebros mest prisvärda hotell!

Hotellrummen

Hotellet erbjuder praktiska enkelrum, komfortabla dubbelrum och funktionella familjerum med utfällbara våningssängar. Dessutom finns två sviter, varav den ena har två våningsplan och ligger på tolfte våningen med milsvid utsikt över staden. Samtliga rum har wifi, tv, telefon och mindre avlastningsbord.


På hotellet

Förutom en härlig frukostbuffé kan du avnjuta en god à la carte-middag i hotellets bistro. I bistron finns en nedsänkt loungedel där du antingen kan äta mat eller bara luta dig tillbaka med ett glas vin.


För dig som vill hålla igång träningen under din vistelse i Örebro har hotellet ett välutrustat gym med olika konditionsmaskiner, bänkar, stänger, fria vikter och cablecross-maskin. Intill gymmet finns dessutom en torrbastu som passar perfekt att varva ned i efter träningen.


Hotellet har en stor konferensavdelning med åtta flexibla lokaler som enkelt anpassas efter behov och önskemål. Till konferensen går det också att förbeställa lunch. 


Att göra i Örebro

Hotellet ligger cirka tio minuters bilfärd utanför Örebros centrum där du hittar såväl butiker som restauranger och caféer. Du som vill upptäcka mer av Örebros kulturliv kan besöka Örebro slott, den färgstarka Stadsparken eller Wadköping som skildrar Örebro i dåtid med olika utställningar och aktiviteter. Och glöm inte Örebros mest populära sevärdhet: det randiga vattentornet Svampen där du kan blicka ut över stad, skog och Kilsbergens vackra silhuett.

Kundbetyg: 4,1/5 (1 946 omdömen)
Best Western Eurostop Örebro

Boglundsgatan 2, 70119 Örebro

Telefon: +46 19 77 71 210

E-post: info@eurostoporebro.se

Säg hej till kocken Thomas!

Thomas har jobbat i köket på Eurostop i närmare 30 år och är en god anledning att besöka hotellet – i dubbel bemärkelse. Hans matlagning är omåttligt populär bland Eurostops gäster och många av hotellets stammisar frågar efter honom redan vid incheckning. Thomas inte bara kan köket, han är dess hjärta och själ.

Välj rum

Mat & Dryck

Eurostop Orebro Breakfast buffet cereal dry fruit

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Eurostop Örebro. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Öppettider

Måndag - fredag:  6.00 - 09.30

Lördag - söndag 7.00 - 10.30

Eurostop Orebro Restaurant

Middag

Framåt kvällen är du välkommen till vår bistro som serverar en härlig à la carte-meny med betoning på svensk husmanskost. Här kan du ta ett glas vin i den nedsänkta loungedelen och njuta av god mat lagad av hotellets duktiga kockar.

För meny, vänligen kontakta hotellet.


Öppettider

Måndag - lördag: 17.00 - 21.30

Söndag: Stängt. Lättare förtäring finns att köpa i receptionen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur är tillåtna i vissa rum. Ingen extra avgift.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Stor utomhusparkering med plats för upp till 200 bilar. Gratis för medlemmar i Best Western Rewards. Icke medlemmar, kontakta reception för pris.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Bastu
  • Express-utcheckning
  • Wifi / fiber
  • Konferenslokaler
  • Bankettlokaler
  • Utomhusparkering
Fitness room

Gym

I hotellets moderna gym har du som gäst det mesta du behöver för både konditions- och styrketräning. Här finns bland annat löpband, roddmaskin, motionscykel, crosstrainer, cablecross med diverse tillbehör samt ett stort utbud av fria vikter.

Eurostop Orebro Sauna

Bastu

Koppla av i hotellets bastu. I relaxavdelningen finns utöver bastun stolar att vila benen på samt duschar. 

Eurostop Orebro childrens area

Lekrum

I anslutning till hotellets frukostmatsal och restaurang finns det här lekfullt inredda lekrummet med massa skoj för barnen.

Möten & Konferens

111

Hotellrum

8

Mötesrum

150

Biosittning

Hotellet har åtta flexibla konferenslokaler som passar både större arrangemang och mindre möten. Södra, Norra och Mellan Lången kan både nyttjas separat och öppnas upp så att de bildar ett större rum med plats för upp till 45 deltagare. 

Konferensbokning

E-post: info@eurostoporebro.se

Telefon: +46 019-777 12 10

  • Hjälmaren

    Number of personsMax 150 gäster
    Area140 m2

    Hotellets största konferenslokal som även passar utmärkt för större evenemang såsom utställningar och mässor.

  • Sottern

    Number of personsMax 40 gäster
    Area90 m2

    Sottern är den lokal som ligger närmast receptionen. Gör sig bäst i bio- eller skolsittning.

  • Södra, Mellan och Norra Lången (tre lokaler)

    Number of personsMax 45 gäster
    Area18 m2

    Tre medelstora lokaler som kan nyttjas separat eller sättas ihop till en stor lokal med plats upp till 45 deltagare.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.