Boka frinatt

Som medlem kan du använda dina intjänade poäng till frinätter på alla våra hotell runt om i hela världen.
Du väljer själv var du vill bo. Poängnivåerna varierar mellan 5 000-70 000.

Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill boka en frinatt för dina poäng.

  

Vad är en frinatt?

Vad är en frinatt?

En frinatt är en hotellnatt som du som medlem i Best Western Rewards kan boka och betala med dina intjänade bonuspoäng.


Så bokar du en frinatt

Så bokar du en frinatt

Du kan boka din frinatt genom att logga in på bestwestern.se eller genom att höra av dig till vår medlemsservice på 020-88 15 41. 

När du bokar via bestwestern.se behöver du välja prisalternativet ”Best Western Rewards poäng” vid sökning efter ditt hotell. Se förklarande bild längre ner på denna sida.

Poängen för din frinatt kommer att dras från ditt medlemskonto direkt vid bokningstillfället, därför behöver det finnas tillräckligt med poäng på ditt konto redan vid bokningen. Läs mer om hur många poäng som krävs nedan.

För vissa hotell dras poängen i samband med vistelsen.


Det här gäller vid uttag av frinatt

Det här gäller vid uttag av frinatt

En frinatt innebär boende i ett standard dubbelrum för två personer inklusive frukost.* Vissa hotell kan erbjuda andra rumstyper men då krävs ett högre antal poäng. 

Alla våra hotell har ett antal rum avsatta för bokningar av frinätter varje dag för att du som medlem ska kunna nyttja dina förmåner hos oss. Antalet rum är dock begränsat så om du vill vara säker på att få ett rum på ditt favorithotell är det bra om du är ute i god tid med din bokning. Populära hotell blir fullbokade ganska snabbt.

Vill du bo fler än 1 natt går det utmärkt att boka ytterligare nätter i anslutning till din frinatt och att dessa övriga nätter betalas på vanligt sätt. En frinatt räknas som en kvalificerad vistelse och bidrar till det underlag som krävs för en uppgradering av medlemsnivån.

*I länder utanför Skandinavien kan det vara så att frukost inte ingår.


Hur många poäng krävs för en frinatt?

Hur många poäng krävs för en frinatt?

Hur många poäng som krävs för att ta ut en frinatt varierar mellan 5 000-
70 000 beroende på rumstyp, säsong, beläggning på hotellet vid aktuell tidpunkt samt typ av hotell och läge.

Du kan se hur många poäng som krävs för en frinatt på ditt favorithotell genom att söka fram ditt hotell och välja prisalternativet "Best Western Rewardspoäng". Därefter trycker du på "Bekräfta" och sedan "Hitta mitt hotell". Då kommer du att få upp hur många poäng som krävs för en frinatt på det datumet som du har önskat. Se nedan bild.

bwr rabatt boka

 

Menu

 Svenska
Menu