• Hem
  • Hotellägare

Best Western är en kedja för dig som entreprenör

Best Western Hotels & Resorts är idag en stark global hotellkedja med ett brett utbud av hotell i sin portfölj. Våra avgifter är konkurrenskraftiga och ett medlemskap hos oss innebär att du kommer att kunna sänka en del av dina inköps- och distributionskostnader. Vi har under flera år fått utmärkelser för våra marknadsprogram och partnerskap. Vårt lojalitetsprogram är ett av de starkaste och bästa inom vår bransch. Det främsta målet för oss som organisation är att se till att just ditt hotell ökar sina intäkter och sänker sina distributionskostnader, samtidigt som vi ger dig och din personal de förutsättningar som krävs inom service, försäljning och marknadsföring för att öka dina vinster. 
 
Vi ger dig support

Vi ger dig support

Våra olika funktioner inom försäljning, marknadsföring, e-handel, distribution & revenue management ser till att ditt hotell finns på marknaden genom diverse olika koncept, program och kanaler. Vår uppgift är att öka dina intäkter genom att nyttja varumärket och kedjans storhet. Vi ger dig möjligheten att visa upp just ditt hotell för världen och locka gäster till ditt hotell till rätt pris och i rätt tid. Vi finns alltid där som ett bollplank för att öka just dina intäkter på mest effektiva sätt. 

 

Global kedja

Global kedja

Best Western Hotels & Resorts är ett globalt nätverk av dryga 4000 hotell i mer än 100 länder. 

Huvudkontoret för Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien, har sitt säte i Stockholm-Sundbyberg, med lokala kontor i både Köpenhamn och Oslo. Vår moderorganisation befinner sig i USA, närmare bestämt i Phoenix, Arizona. 

Vi och våra hotell tar emot över 400 000 gäster varje natt, och det är vi mycket stolta över. 

 

Priser & utmärkelser

Priser & utmärkelser

Som ledare inom hotellnäringen, har vi äran att ta emot flertalet priser och utmärkelser år efter år. 2014 blev vi utsedda till Best Midscale and Best Upper Midscale Hotel Chains i Business Travel News. 

För fjärde året i rad,  fick vi dessutom pris för Best of the Web och vårt lojalitetsprogram, Best Western Rewards, har också vunnit flertalet priser – bland annat har vi fått utmärkelsen som en av topp-3 utav U.S. News & World Report. Och detta är bara början. Läs mer

 

Välj det varumärke som passar dig och ditt hotell bäst

Best Western erbjuder ett stort utbud av olika varumärken, allt för att se till att vi har den rätta produkten för varje gäst, men även för att på bästa sätt hjälpa till att öka just ditt hotells revenue och förtjänst. Läs mer om våra olika varumärken här.

 

Menu

 Svenska
Menu