BWH Hotels – hotellkedjan för entreprenörer

Som medlem i BWH Hotels har du stort inflytande över organisationen och din egen framtid som hotellägare. Vi är en stark och global organisation samtidigt som vi erbjuder det unika och lokala.

Ditt medlemskap skapar vår styrka

Det främsta målet för BWH Hotels som organisation är att se till att just ditt hotell ökar sina intäkter och sänker sina distributionskostnader. Samtidigt ger vi dig och din personal de förutsättningar som krävs inom service, försäljning och marknadsföring för att öka dina vinster.

Ett medlemskap hos oss innebär bland annat:

  • Du kommer att kunna sänka en del av dina inköps- och distributionskostnader.

  • Våra avgifter är konkurrenskraftiga och vi har under flera år fått utmärkelser för våra marknadsprogram och partnerskap.

  • Vårt lojalitetsprogram är ett av de starkaste och bästa inom vår bransch.

Vi ger dig support

Våra funktioner inom försäljning, marknadsföring, e-handel, distribution & revenue management ser till att ditt hotell finns på marknaden genom olika koncept, program och kanaler.

Vår uppgift är att öka dina intäkter genom att nyttja varumärket och kedjans storhet. Vi ger dig möjligheten att visa upp ditt hotell för världen och locka gäster till rätt pris och i rätt tid. Vi finns alltid där som ett bollplank för att öka just dina intäkter på mest effektiva sätt.

Våra supportfunktioner

Så här tänker vi om

Entreprenörskap

Vi lever vår idé. Vi är personliga och övertygade. Vi tar ansvar och är engagerade.

Personlighet

Vi erbjuder färgstarka hotell med olika stilar och karaktär. Vi ger ett personligt bemötande. Det finns en människa och entreprenör bakom varje hotell.

Omtanke

Våra gäster förtjänar uppmärksamhet och omtanke, att vi alltid strävar efter att ge det "lilla extra".

Mångfald

Vi gillar olikheter och ogillar standardiseringar. Vi är en stor och global hotellfamilj. Vi är välkomnande, du är välkommen!

Global kedja

Global kedja

BWH Hotels är ett globalt nätverk av dryga 4000 hotell i mer än 100 länder. Det skandinaviska huvudkontoret har sitt säte i Stockholm, med lokala kontor i både Köpenhamn och Oslo. Det globala huvudkontoret ligger i Phoenix i USA.

Vi har varumärket för ditt hotell

Vi har varumärket för ditt hotell

BWH Hotels erbjuder dig som hotellentrepenör, en rad möjligheter att marknadsföra just ditt hotell på bästa sätt. Vi har en rad varumärken, allt för att just ditt hotell ska kunna ligga i en passande profil.

Läs mer om våra varumärken
Priser & utmärkelser

Priser & utmärkelser

Som stor aktör inom hotellnäringen har vi äran att ta emot flertalet priser och utmärkelser år efter år. Vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards har också vunnit flertalet priser.

Läs mer

Gå med i kedjan

Hör av dig till vår CEO eller Chief Growth Officer så berättar vi mer om hur just du kan dra fördel av ett medlemskap i BWH Hotels.

Kontakta oss