Företagsavtal

BWH Hotels är ett ledande, globalt hotellnätverk med cirka 4500 privatägda hotell i nästan 100 länder världen över.

BWH Hotels fungerar som en medlemsorganisation och består av tre hotellkedjor – World Hotels Collection, Best Western Hotels & Resorts och Sure Stay Hotel Group.

Lokala entreprenörer driver hotellen på sin ort vilket gör att de både är en del av och inspireras av den lokala kulturen. Vi är lika olika överallt och erbjuder ett varierat utbud av hotell – allt från det prisvärda alternativet till lyx med extra allt – vi ger dessutom våra gäster en unik och personlig vistelse varje gång de bor på något av våra hotell.

BWH Hotels erbjuder så väl lokala som nordiska och globala hotellavtal – vi skräddarsyr avtalet utifrån vad som passar ditt företag bäst. Välkommen att kontakta oss på sales@bwhhotelgroup.se för en diskussion kring det avtalsalternativ som passar era behov bäst.

Varför företagsavtal?

  • Gynna den lokala entreprenören

  • Ta del av kampanjer och erbjudanden

  • Skräddarsydda lösningar för dina behov

  • Rabatt på alla skandinaviska Best Western-hotell

  • Möjlighet till rabatt på hotell i hela världen

  • Rabatt på möteslokaler

Best Western Rewards

Det finns massor av fördelar med ett medlemskap i vårt prisbelönta lojalitetsprogram Best Western Rewards. Bonusnätter, exklusiva förmåner och erbjudanden och poäng som gäller för alltid och över hela världen.

Läs mer

Projektboende

Vi erbjuder prisvärda hotell för projektboenden under både längre och kortare tid. Vi tar fram en offert utifrån era specifika önskemål.

Kontakta sales@bwhhotelgroup.se.

Kontaktuppgifter

Nedan hittar du kontaktuppgifter till våra kollegor på säljavdelningen. Du kan också maila sales@bwhhotelgroup.se.

Inspiration