icon
icon
icon
icon

Medlemsförmåner – Best Western Rewards

Förmåner för alla medlemmar:

Våra poäng gäller för alltid

Hos oss behöver du inte hålla reda på poäng som går ut. De gäller för alltid. Så passa på att samla på dig för att kunna växla in dem mot en bonusnatt eller något i poängshoppen.

Medlemspris

Medlemmar får alltid minst 10 % rabatt på våra hotell i hela världen.

Tidig incheck - Sen utcheck

Medlemmar erbjuds tidigare incheckning och senare utcheckning. Vi kanske inte kan erbjuda det vid precis alla tillfällen beroende på beläggning och tillgänglighet, men vi kommer alltid att göra vårt bästa för att kunna erbjuda dig den förmånen.

Restaurangcheckar

För att du som medlem ska trivas extra bra när du bor hos oss erbjuder vi dig en restaurangcheck på nästan alla våra hotell i Sverige och Norge. Ju högre nivå i programmet, desto mer får du att äta och dricka för.

Förmåner på högre medlemsnivåer

Välkomstgåva eller 500 poäng

Medlemmar på nivå Gold och uppåt erbjuds alltid en välkomstgåva eller 500 extra poäng vid varje vistelse. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Eftersom våra hotell är lika olika överallt så kommer innehållet i välkomstgåvan att variera.

Uppgradering

Medlemmar på nivå Gold och uppåt erbjuds uppgradering av rummet vid incheckning. Uppgraderingen innebär att du i mån av plats kan bli uppgraderad till nästa nivå av rumstyp. I vissa fall kan vi inte erbjuda detta på grund av att hotellet är fullbokat.

Rumsgaranti 48 timmar innan ankomst

För medlemmar på vår högsta nivå Diamond Select kan vi garantera bokning av rum 48 timmar innan ankomst på våra hotell i Sverige, Norge och Danmark. Enda undantaget är vid tillfällen när det pågår ett stort event eller mässa på det aktuella hotellets ort.

Resepartners

Vart än du reser med bil eller flyg, privat eller i tjänsten så lönar det sig att vara Best Western Rewards-medlem. Du får som medlem en mängd fördelar via våra olika samarbetspartners.

Våra resepartners

Våra medlemsnivåer

Blue

Antal övernattningar

0

Poäng per kvalificerad vistelse

10 poäng per USD

Bonusnatt räknas som kvalificerad

ja

Gold

Antal övernattningar

5

Poäng per kvalificerad vistelse

+10%

Bonusnatt räknas som kvalificerad

ja

Platinum

Antal övernattningar

7

Poäng per kvalificerad vistelse

+15%

Bonusnatt räknas som kvalificerad

ja

Diamond

Antal övernattningar

15

Poäng per kvalificerad vistelse

+30%

Bonusnatt räknas som kvalificerad

ja

Diamond Select

Antal övernattningar

25

Poäng per kvalificerad vistelse

+50%

Bonusnatt räknas som kvalificerad

ja

Ingår på alla nivåer

Poäng förfaller aldrig

Tidig incheck/sen utcheck

Restaurangcheck

Valörer restaurangcheck

På de hotell som har egen restaurang får du vid ankomst välja om du vill ha restaurangcheck eller hellre vill få extra poäng.

  • Blue 25 kr / 250 poäng

  • Gold 50 kr / 500 poäng

  • Platinum 75 kr / 750 poäng

  • Diamond 125 kr / 1 000 poäng

  • Diamond Select 150 kr / 1 000 poäng

Stannar du fler nätter får du samtliga restaurangcheckar vid incheckning, men du kan endast använda en per dag.

Checkarna kan användas som rabatt i hotellets restaurang och bar eller som rabatt på snacks och alkoholfri dryck i hotellshopen. Önskar du använda din check till öl eller vin gäller det endast i samband med mat.

Se villkor för restaurangcheckar längre ned på den här sidan.*

Bonusnätter

En bonusnatt är en hotellnatt som du bokar och betalar med dina poäng. Du kan använda poängen till bonusnätter på alla våra hotell runt om i världen. Priset i poäng för en bonusnatt varierar mellan 5 000-70 000.

Läs mer om bonusnätter

Poängshoppen

I Poängshoppen kan du använda dina intjänade poäng till presentkort från någon av våra partners. Just nu jobbar vi på en ny skandinavisk poängshop. Under tiden hänvisar vi till poängshoppen på bestwestern.com, där du bland annat kan köpa Travel Cards.

Till Poängshoppen

*Villkor för restaurangcheckar

  • En restaurangcheck ges tyvärr inte ifall du gjort din bokning via någon OTA som t.ex. Booking eller Expedia så kom ihåg att alltid boka direkt i Best Western bokningskanaler.

  • För att få restaurangcheck behöver du ha bokat ett rumspris som berättigar till poäng.

  • Det går inte att få tillbaka någon växel på checken.

  • Denna förmån gäller på våra hotell i Sverige och Norge förutom på Sure Hotel, Sure Hotel Collection samt Sure Hotel Studio.