icon
icon
icon
icon

Ta ditt lag till nästa nivå

Vi älskar sport.

Sport tar dig till nya platser, låter dig träffa nya människor och skapar stora upplevelser och minnen. Därför vill vi uppmuntra människor att sporta ännu mer. I lag eller individuellt. På skoj eller på allvar. Nära eller långt bort. Med bekvämt boende till bra priser. 

Erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor hos oss från 350 kronor per person, inklusive logi och frukost. Flera av våra hotell erbjuder även måltider till förmånliga priser, så att ni enkelt kan skräddarsy vistelsen efter just era behov och önskemål. Utöver detta ingår alltid fri uppkoppling, så att ni enkelt kan följa matchresultat vid turneringar och göra egna uppdateringar på lagets hemsida. Oavsett hur det går i matchen, ser vi till att laget alltid mår bra. Gäller bokning av minst 8 rum eller 12 personer.  

Vid frågor kontakta bestsport@bwhhotelgroup.se.

Våra sporthotell

Best Westerns sporthotell är idealiska för idrottare och de med en aktiv livsstil, oavsett om de reser som grupp eller individer. Med moderna faciliteter som fitnesscenter, cykeluthyrning och gratis frukost säkerställer vi ramarna för en bra och aktiv vistelse.

Bli Best Sport-medlem

Kontakta bestsport@bwhhotelgroup.se för att registrera dig och få tillgång till våra Best Sport-priser. Gäller för lag eller till dig som idrottsutövare. Vid registrering får ni skickat välkomstbrev med vidare information för bokning och godkänner även nyhetsutskick för att ta del av framtida erbjudanden. Vill du läsa mer gällande vår hantering av personuppgifter och policy kan du göra det här .