Fördelar och förmåner

  

Tidig incheckning och sen utcheckning

Tidig incheckning och sen utcheckning

För att allt ska gå så smidigt som möjligt när du bor hos oss erbjuder vi tidigare incheckning och senare utcheckning till våra medlemmar om det önskas.

Vi kanske inte kan erbjuda det vid precis alla tillfällen beroende på beläggning och tillgänglighet men vi kommer alltid att göra vårt bästa för att kunna erbjuda dig den förmånen.


Välkomstgåva eller 500 poäng

För våra medlemmar som har medlemsnivå Gold och uppåt erbjuder vi alltid en välkomstgåva eller 500 extra poäng vid varje vistelse på våra hotell.

Innehållet i välkomstgåvan är en dricka och någon typ av snacks. Eftersom vi gillar olikheter och våra hotell är lika olika överallt så kommer innehållet i välkomstgåvan att variera beroende på vilket hotell du bor på. Låt hotellet överraska dig med någon lokal specialitet, något hemlagat eller klassiska snacks helt enkelt.


Restaurangcheckar

Vi vill att du ska trivas och må bra när du bor hos oss därför ger vi alla våra medlemmar restaurangcheckar vid ankomst som ett bidrag till en lugn stund i baren eller i restaurangen.

Restaurangcheckarna gäller inte ifall din bokning har gjorts via någon OTA som t.ex. Booking eller Expedia så kom ihåg att alltid boka via någon av Best Westerns bokningskanaler.

Restaurangcheckarna finns i olika valörer beroende på vilken medlemsnivå du tillhör.

 

Blue
Blue 
25 kr 
Gold
Gold
50 kr
Platinum
Platinum
75 kr
Diamond
Diamond
125 kr
Diamond Select
Diamond Select
150 kr

 

Du får en restaurangcheck per natt under din vistelse. Stannar du fler nätter så får du alla restaurangcheckerna vid incheckning, men det är en per dag som gäller.

Det går inte att byta restaurangcheckarna mot poäng och det går inte att få tillbaka växel.

Checkarna gäller i den bar och/eller restaurang som hotellet hänvisar dig till.

Denna förmån gäller på våra hotell i Sverige och Norge förutom på Sure Hotel och Sure Hotel Collection.

 

På grund av den situation som råder med Covid-19 kan inte alla våra hotell erbjuda restaurangcheckar just nu då de har varit tvungna att stänga sina restauranger tillfälligt. Du kan därför bli erbjuden poäng istället för restaurangcheck på vissa hotell. Detta är endast en tillfällig åtgärd och så fort allt återgår till ett mer normalt läge kommer vi att erbjuda restaurangcheckar på samma sätt som tidigare.

 

Uppgradering av rum

Uppgradering av rum

För dig som är medlem på nivå Gold och uppåt erbjuder vi uppgradering av rum vid incheckning. Uppgraderingen innebär att du i mån av plats kan bli uppgraderad till nästa rumstyp.

I vissa fall kan vi inte erbjuda detta på grund av att hotellet är fullbokat.


Rumsgaranti vid bokning 48 timmar innan

Rumsgaranti vid bokning 48 timmar innan

För dig som är medlem på vår högsta medlemsnivå Diamond Select kan vi garantera bokning av rum 48 timmar innan ankomst på våra hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Enda undantaget kan vara vid tillfällen när det pågår en stor mässa eller ett stort event på det aktuella hotellets ort.


Frinätter

Frinätter

Som medlem kan använda dina intjänade poäng till frinätter på alla våra hotell runt om i hela världen. Du väljer själv var du vill bo. Poängnivåerna varierar mellan 5 000-70 000.

Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill boka en frinatt för dina poäng.

Läs mer >>


Rabatt på hyrbil

Rabatt på hyrbil

Vi kan erbjuda dig som medlem rabatt på hyrbil genom vår samarbetspartner Avis.

På Avis får du upp till 30% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer här >>

Menu

 Svenska
Menu