giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconminus
Malmköping, Sweden

Ort

02/02/2023

Incheckning

1 Natt
03/02/2023

Utcheckning

Bästa pris

Bokningskod

1  Vuxen
0   Barn

Rum 1

1  Gäst

1  Rum  1  Gäst

Uppdatera information om din vistelse

 • 1 Natt

Uppdatera
2
Hotell
4
Betala
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western Furugatan, Malmköping, 642 60 Sweden

Bokningar

Avgiftsfritt nummer 020 88 15 41

Internationella nummer

Hotellnummer

+46 15724580

4.3/5
527  Recensioner Verified

Hotellbeskrivning

Vårt hotell och våra omgivningar
Malmköping ligger i hjärtat av Sörmland, bara elva mil från Stockholm och nära både Strängnäs, Eskilstuna och Nyköping. Här hinner du uppleva mycket på kort tid, med vänner eller familj. Vårt hotell är lätt att hitta, det ligger på en höjd i vacker natur, något som också avspeglas i vår design och våra färgval på hotell- och konferensanläggningen. Malmköping har varit en viktig handelsplats i hundratals år, men på senare tid är det kanske 100-åringen Allan Karlsson, som klev ut genom fönstret och försvann, som satt oss på kartan?
Här är det skönt att strosa mellan caféer, restauranger och småbutiker. Omgivningarna lockar kreativa personer och naturälskare förstås, eftersom det är nära till vandringsleder och sjöar.

Våra rum
Vi erbjuder totalt 80 bäddar, fördelade på 45 rum. Ett av dem är ett familjerum för fyra och ett är vårt De Lux-rum. Alla har TV, wi-fi och hårfön. Bor du i enkelrum kan du välja bredden på sängen; 90, 120 eller 140 cm. Det går fint att ta hunden med till Hotel Malmköping. Informera oss när du bokar så du får ett husdjuranpassat alternativ.

Närodlad mat och utvalt kött 
Det är roligt att kunna servera mat som har koppling till Sörmland. Vi använder flera lokala producenter och säsongsanpassar våra menyer efter tillgången. Hotellets ägare driver Sofielunds Gård, därifrån kommer det KRAV-märkta köttet vi serverar. Vi är stolta över att kunna omsätta vår respekt för djur och natur till något smakligt som hamnar på din tallrik.
Stora matsalen rymmer ungefär 80 personer, den mindre med vinkällare tar 30. På uteserveringen finns plats för 100. Hör av dig om du vill ha idéer för kalas, bröllop eller företagsarrangemang. Vi är öppna för det mesta men har också ett par färdiga paket om du tycker det känns enklare.

Sevärdheter och aktiviteter
Handeln har gamla anor, så torghandel, marknader och loppisar är återkommande folknöjen här. Roliga museer om gamla tider, en tur med spårvagnen eller nya Sörmlands museum som öppnade 2018 är några andra av våra dragplåster.

Konferenser och möten
Vi har många återkommande gäster i konferensanläggningen. Vi erbjuder lokaler för mellan tio och 110 deltagare. Den största, Lagmannen tar mellan 35 och 85 personer, Köpmannen 20 till 35. Dessutom har vi fem mindre grupprum. Alla med modern teknik och wi-fi, och alla tillgängliga för rullstolsburna. Det är praktiskt att inhysa alla i helpension, då ingår kaffe och smörgåsbuffé vid ankomst, lunch och eftermiddagsfika med hembakat bröd. På kvällen trerättersmiddag och logi nästa morgon. Enkelt, funktionellt och trevligt.

Välkommen till Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western! 


Hotellpolicy

Djurpolicy

Husdjur tillåtna i vissa rum, 295 SEK per natt.

Barnpolicy
2

Rum

Populära rum på detta hotell.

Adress

Furugatan
Malmköping

Serviceutbud

   • TV
   • Spjälsäng tillgänglig, 295 SEK/natt
   • Extrasäng tillgänglig, 295 SEK
   • Array
   • Array

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Åtgärd krävs

Rewards-priset är tillgängligt för medlemmar som har tjänat tillräckligt med poäng för att lösa in (Maximal beläggning av 2 vuxna exklusive barn)

Menu

 Svenska
Menu