Best Western Plus Park City Malmö

Sjönära hotell i Malmö

Best Western Plus Park City Malmö välkomnar dig bara några meter från vattnet i det nyutvecklade området Västra Hamnen. Hotellet erbjuder en perfekt bas för att utforska både strandlivet och Malmös pulserande stadskärna. Här bor du i moderna rum med stora fönster. Hotellet erbjuder även restaurang, bar, gym och sex konferensrum.

Det här trivsamma hotellet i Västra Hamnen i Malmö ligger nästgårds Turning Torso. Här har du nära till både vågskvalp och citypuls. Hotellet erbjuder moderna rum med fönster som släpper in mycket ljus, sköna sängar och bekvämligheter såsom möjlighet att tillreda kaffe och te.


Mat och dryck

Hotellets restaurang serverar en rad lokala och internationella rätter. Det är även här du njuter av den stora frukostbuffén som dukas upp varje morgon och som ingår i priset för dig som bor på hotellet. I den stämningsfulla lobbybaren kan du avnjuta lättare måltider, snacks och cocktails.


Konferens

Hotellets mötesrum går i skandinavisk stil och är modernt inredda, med naturligt dagsljus och modern teknisk utrustning.  


Att göra i Malmö

Best Western Plus Park City Malmö är perfekt för att besöka både stranden och stadens centrum. Om du vill njuta av havsluften ligger Ribersborgs strand med sin fina vita sand bara tre kilometer från hotellet. Malmös Turning Torso, Sveriges högsta byggnad som sträcker sig hela 190 meter upp i skyn, ligger bara 500 meter från hotellet. I Gamla stan kan du besöka stadens historiska slott eller smutta på en kaffe på Lilla Torg, ett livligt torg i centrum. Kulturintresserade vill nog besöka Sankt Petri Kyrka, en gotisk kyrka från 1300-talet.


Lätt att ta sig runt

Det är enkelt att ta sig runt med buss i Malmö och du når dom flesta bussförbindelserna ifrån Malmö centralstation som ligger endast 15 minuters gångavstånd. Kastrups flygplats intill Köpenhamn är Skandinaviens största och hit tar du dig enkelt med tåg eller taxi över Öresundsbron.

Kundbetyg: 4,2/5 (75 omdömen)
Best Western Plus Park City Malmö

Sjömansgatan 2, 211 11 Malmö

Telefon: +46 40 6286000

E-post: hotelmalmo@parkcity.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast BW Plus Park City Malmo

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Öppettider:

Vardagar 6:30 - 10:00

Helg och helgdagar 7:00 - 11:00

Restaurant BW Plus Park City Malmo

Restaurang

Välkommen till hotellets restaurang, som lagom till middagsdags serverar en rad lokala och internationella rätter i en avslappnad miljö.
Öppet måndag till lördag 17:00 - 22:00

Bar BW Plus Park City Malmo

Lobbybar

Kom förbi på en avkopplande drink i lobbybaren. Välj från en meny med öl, vin och cocktails. Här finns även lätta måltider som smörgåsar och sallader. Den mysiga stämningen är perfekt för att varva ner och umgås med vänner eller kollegor.
Öppet varje dag 11:00 - 0:00.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 5 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kom ihåg att alltid inkludera barnet när du gör din bokning.


Husdjur

Husdjur välkomna till en kostnad om 200 SEK per vistelse.


Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det finns ett garage under hotellet som tillhör P-Malmö.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Gym
  • Reception öppen 24 timmar
  • Konferenslokaler
  • Parkering vid hotellet
Gym BW Plus Park City Malmo

Gym

Hotellets gäster får fritt nyttja gymmet där det finns möjlighet till både konditions- och styrketräning. Öppet: 6.00 – 22.00

Möten & Konferens

231

Hotellrum

6

Mötesrum

50

Biosittning

Hotellet har sex mötesrum inredda i en skandinavisk, funktionell design, perfekt för både affärsmöten och personliga tillställningar. De moderna möblerna som designats av Kasper Salto säkerställer deltagarnas komfort under möten. Naturligt solljus faller in från fönstren i varje rum och rummen är utrustade med modern teknisk utrustning.


Personalen hjälper dig gärna att planera det perfekta evenemanget och finns på plats för att tillgodose dina behov, vare sig det gäller möblering eller förtäring.

Konferensbokning

E-post: reservations.malmo@parkcity.se

Telefon: +46 40 6286000

  • D+E

    Number of personsMax 50 gäster
    Area61 m2

    Hotellets största konferenslokal rymmer 50 personer i biosittning. Lokalen är inredd i ljusa färger med inslag av grönt och de stora fönstren släpper in gott om dagsljus.

  • B & C

    Number of personsMax 20 gäster
    Area25 m2

    Två precis lika stora rum som passar det lite mindre mötet, med upp till 20 deltagare. Rummen är inredda i ljusa färger med inslag av grönt och har stora fönster som släpper in gott om dagsljus.

  • A

    Number of personsMax 16 gäster
    Area22 m2

    Ett rum som passar det lite mindre mötet, med upp till 16 deltagare. Går att möblera på flera olika sätt. Lokalen är inredd i ljusa färger med inslag av grönt och de stora fönstren släpper in gott om dagsljus

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.