Sure Hotel by Best Western Allén

Centralt beläget hotell i Göteborg

Välkommen till Göteborg och detta trevliga hotell med perfekt läge intill parken Trädgårdsföreningen! Här erbjuds en bekväm hotellvistelse med en god frukostbuffé och gångavstånd till paradgatan Avenyn. Från hotellet har du också utsikt över Hedens fotbollsplaner där både Gothia och Partille Cup spelas.

Bekväma hotellrum

Hotellet erbjuder 51 rum i olika storlekar och design. Du kan antingen bo i ett enkelrum, ett dubbelrum eller ett rymligare familjerum. Rummen är inredda i olika färger men är alla utrustade med sköna sängar och helkaklade badrum.


Frukost- och våffelbuffé

Som gäst på Sure Hotel by Best Western Allén får du varje morgon avnjuta en härlig frukostbuffé i hotellets frukostmatsal. Där går det också att möblera om för informella möten. Framåt eftermiddagen och kvällen finns också möjlighet att grädda egna våfflor.


Upptäck Göteborg

I Göteborg finns mycket att se och göra. Ett stenkast från hotellet ligger både fotbollsplanen Gamla Ullevi och arenan Ullevi för dig som ska på konsert. Du tar dig också enkelt till nöjesparken Liseberg med bil eller till fots. Därtill finns ett stort utbud av spännande restauranger, barer, nattklubbar, butiker, museer och gallerier att upptäcka i staden. Men förutom en vacker stadskärna har Göteborg också en glittrande skärgård, härliga badplatser, vandringsleder och fina naturområden.

Kundbetyg: 3,4/5 (275 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Allén

Parkgatan 10, 411 38 Göteborg

Telefon: +46 31101450

E-post: info@hotelallen.se

Välj rum

Mat & Dryck

Hotell Vasa Alle

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Allén. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotell Vasa Alle

Gratis våffelbuffé

Framåt kvällen mellan klockan 16–21 har du som hotellgäst möjlighet att grädda dina egna våfflor, helt utan kostnad. Perfekt om du blir lite hungrig innan middagen eller vill avsluta dagen med ett lyxigt kvällsmål!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum vid förfrågan mot en avgift om 250 sek per natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder utomhusparkering mot en avgift om 200 sek per natt.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Frukostbuffé ingår
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Utomhusparkering
 • Värdeskåp
 • Skoputsmaskin

Möten & Konferens

Hotellet har inga bokningsbara konferensrum men det går bra att hålla frukostmöten eller andra informella möten i hotellets frukostmatsal. Vid behov kan personalen hjälpa till att möblera om i rummet.

  Varför Sure Hotel by Best Western?

  Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.