Sure Hotel by Best Western Center

Hotell i Göteborg med centralt läge

Innanför den gamla vallgraven, bara ett kvarter från Göta älv, hittar du Sure Hotel by Best Western Center. Här har du nära till det bästa Göteborg har att erbjuda när det kommer till shopping, restauranger och sevärdheter. Hotellet har ett marint tema med blå inredningsdetaljer.

Rum för alla tillfällen

Sure Hotel by Best Western Center erbjuder totalt 55 rum i olika kategorier. Här finns både enkelrum, dubbelrum och större familjerum. Rummen skiljer sig något i inredning, form och storlek men alla håller god standard.


Frukost, våffelbuffé och en mysig innergård

Som gäst på detta hotell vaknar du varje morgon upp till en god frukostbuffé med alltifrån bröd och olika pålägg till varma rätter såsom äggröra och bacon. Dessutom finns alltid gratis fika och möjlighet att grädda dina egna våfflor framåt eftermiddagen och kvällen. Vid fint väder går det bra att både dricka morgonkaffet och äta en frasig våffla på hotellets innergård.


Göteborg och Västkusten

När du besöker Göteborg kan du uppleva både stadens puls, skön natur och den berömda Västkusten – eller Bästkusten som den också kallas. Cirka fem minuter från hotellet ligger Stenpiren där du kan ta båt ut till den södra delen av Göteborgs härliga skärgård. Upptäck öar, kobbar och skär till den ljuvliga doften av hav och salt. Efter en heldag i skärgården kan du landa en stund på hotellet för att därefter äta en bit mat i den gamla stadsdelen Haga eller restaurangtäta Linnéstaden.

Kundbetyg: 3,6/5 (146 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Center

Stora Badhusgatan 28, 411 21 Göteborg

Telefon: +46 31174050

E-post: info@hotelcenter.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Center. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Area

Gratis våffelbuffé

Framåt kvällen mellan klockan 16–21 har du som hotellgäst möjlighet att grädda dina egna våfflor, helt utan kostnad. Perfekt om du blir lite hungrig innan middagen eller vill avsluta dagen med ett lyxigt kvällsmål!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum vid förfrågan mot en avgift om 250 sek per natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder ingen egen parkering men det finns en kommunal parkering mittemot som oftast har lediga platser.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Reception öppen 24 timmar
 • Express-utcheckning
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Värdeskåp
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber

Möten & Konferens

Sure Hotel by Best Western Center har inga traditionella möteslokaler men det är möjligt att ha ett informellt möte som inte kräver teknisk utrustning i hotellets frukostmatsal.

  Varför Sure Hotel by Best Western?

  Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.