Sure Hotel by Best Western Focus

Centralt beläget hotell i Örnsköldsvik

Sure Hotel by Best Western Focus är ett utmärkt hotell för dig som ska kolla på elithockey på Hägglunds Arena eller planerar en heldag på badhuset Paradiset med familjen. På hotellet erbjuds bekväma rum, relaxavdelning med bubbelbad och bastu samt en härlig terrass att njuta av solens strålar på om sommaren.

Rum att sova gott i

Hotellet erbjuder 36 komfortabla rum som har en välbevarad, äldre karaktär. Rummen finns som dubbelrum för en eller två personer och rymligare familjerum med fyra sängplatser. Vid behov går det även att ställa in en extrasäng eller en spjälsäng.


Relaxavdelning 

När du bor på Sure Hotel by Best Western Focus har du gratis tillgång till en mysig bastu med tillhörande relaxyta samt en härlig jacuzzi som rymmer upp till fyra personer. 


Att göra i närheten av hotellet

Tack vare hotellets centrala läge har du nära till så gott som allt Örnsköldsvik har att erbjuda. Precis intill hotellet ligger badhuset Paradiset med flera attraktioner och spamöjligheter. Du som vill upptäcka stadens shoppingutbud kan besöka galleriorna Port nio och Oskarsgallerian. Staden bjuder också på flera restauranger och caféer.


När du besöker Örnsköldsvik får du inte missa Hägglunds Arena där Modo Hockeyklubb har sitt huvudsäte. Här har många legendariska hockeyspelare fostrats såsom Peter Forsberg, bröderna Sedin, Markus Näslund och flera andra. I arenan arrangeras också konserter, mässor, fester och konferenser.

Kundbetyg: 3,8/5 (290 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Focus

Lasarettsgatan 9, 891 33 Örnsköldsvik

Telefon: +46 66082100

E-post: info@hotellfocus.se

Konst

Konst av lokala talanger

På detta hotell kan du upptäcka olika alster som har skapats av tre lokala konstnärer från Örnsköldsvik. En av de yngre förmågorna fokuserar på älgmotiv i sitt skapande medan en annan framställer konst inom fantasygenren. Den tredje förmågan fyller hotellets korridorer med abstrakta målningar och alstren på denna bild är skapade av henne.

Välj rum

Mat & Dryck

Frukost

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Focus. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Reception

Lobbybar

I hotellets reception kan du beställa ett glas vin, en öl, snacks eller en matbit från en enklare meny. Maten kan ätas i lobbyn, loungen eller på hotellrummet. 


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna i ett av hotellets rum mot en avgift om 200 sek/natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder uppvärmt garage mot en avgift om 150 sek/dygn samt gratis parkeringsplatser utomhus. Elbilsladdare finns i form av 230 volt (motorvärmaruttag). Tesla Destination charger finns i garaget.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Reception öppen 07.00 - 22.00
  • Ismaskin
  • Parkering vid hotellet
Spabad

Relaxavdelning

Hotellets relaxavdelning består av en socialt utformad bastu med bänkar i två nivåer på varsin sida. Utanför bastun finns en härlig relaxyta med fåtöljer. Därtill finns en jacuzzi med plats för fyra personer och en tillhörande dusch.

Entr

Diamond Select - detta gäller

Medlemmar på nivån Diamond Select får en Toast och dryck som välkomstgåva. Är du på denna nivå får du även parkera gratis i garaget samt ladda Tesla kostnadsfritt. 

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga traditionella konferensrum men däremot går det bra att hålla möten för upp till tio personer i hotellets lounge. Där finns också en projektor och en tv.

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.