Best Western Princess Hotel

Centralt hotell i Norrköping

Välkommen till Best Western Princess Hotel och den mysiga industristaden Norrköping! På detta centralt belägna hotell möts du av en inbjudande lobby och får tillgång till ett stort gym och bastu. Hotellet har ett utmärkt läge endast en kvarts promenad från centralstationen och 30 minuters bilfärd från djurparken Kolmården.

Stilfulla rum

Hotellet erbjuder 119 rum som alla har stilren inredning och fönster som släpper in mycket dagsljus. Här finns såväl enkelrum som större lägenhetsrum och sviter. Många av rummen har storblommig tapet bakom sängen, vilket ger en varm och ombonad känsla.


Bastu, gym och lekrum

När du bor på Best Western Princess Hotel har du gratis tillgång till både bastu och gym. Bastun är halvt inglasad och har en tillhörande relaxyta med flera fåtöljer för avslappning och umgänge mellan bastubaden. Gymmet är stort och välutrustat med många olika typer av maskiner och redskap. För de små finns också ett spännande lekrum med massor av leksaker och pyssel.


I och utanför Norrköping

Du som vill upptäcka Norrköping har ett stort utbud av museum, gallerier och sevärdheter att besöka. Norrköping är känt för sina gula spårvagnar, alla vackra gamla industribyggnader och strömmen som forsar genom stadens mitt. Kopplat till industrin finns exempelvis Arbetets museum vars byggnad är formad som ett strykjärn. Strax utanför Norrköping ligger också Nordens största djurpark Kolmården som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Dessutom finns här porten till Göta kanal från Östersjön i orten Mem.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 683 omdömen)
Best Western Princess Hotel

Skomakaregatan 8, 602 32 Norrköping

Telefon: +46 11 28 58 40

E-post: info@princesshotel.se

The Princess of Princess

När Best Western Princess Hotel invigdes 1982 var det journalisten Ulrika Nilsson, som på den tiden gick i gymnasiet och extraknäckte på hotellet, som var värdinna för själva ceremonin. Detta ledde till att Ulrika blev hotellets ansikte utåt och har sedan dess gått under namnet The Princess of Princess. Denna tavla av henne finns att betrakta i hotellets lobby.

Välj rum

Mat & Dryck

Frukostbuff

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Princess Hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang Poco Mas

Restaurang Poco Mas

Hotellet samarbetar med Poco Mas. En lokal restaurang som serverar spanska tapas. Förutom god mat är de specialister på gin och erbjuder ett stort urval från världens alla hörn. Poco Mas går att nå direkt från hotellet.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 200 sek/bokning.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder platser i parkeringshuset Spiran som kan förbokas för 175 sek/dygn.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Värdeskåp
 • Affärscenter
 • Bastu
 • Gym
 • Omklädningsrum
 • Kemtvätt
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber
 • Ismaskin
Bastu relax

Bastu och relax

Hotellet erbjuder en eluppvärmd unisexbastu som är inglasad mot den intilliggande relaxdelen. Här kan du koppla av i den varma bastun och varva bastandet med häng i fåtöljerna. I anslutning till bastun finns separata omklädningsrum för dam och herr.

Gym

Gym

På Best Western Princess Hotel får du tillgång till ett ovanligt stort och välutrustat hotellgym. Här finns maskiner för styrketräning och kondition och massa andra redskap som hjälper dig att hålla igång träningen under din hotellvistelse.

Lekrum

Lekrum

För hotellets yngsta gäster finns ett kreativt lekrum där barnen kan spela tv-spel och släppa loss fantasin med pyssel och leksaker.

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga traditionella konferensrum men det går bra att ha mindre möten och konferenser i en av lägenheterna för upp till 12 personer. Även hotellets sviter kan bokas för möten med upp till sex personer.


Ett stenkast från hotellet finns både Louis de Geer konsert och kongress samt Arbetets museum som erbjuder lokaler för uppemot tusen deltagare.

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.