Best Western Hotel Scheele

Affärs- och konferenshotell intill sportfältet i Köping

Precis intill ishallen och Kristinelund sportfält i småstaden Köping hittar du Best Western Hotel Scheele. Hotellet har snyggt inredda rum med sköna sängar samt flera fina konferenslokaler. Du som kommer till Köping i sport- och idrottssammanhang har här ett utmärkt boende med närhet till arenor för matcher och träningsläger.

Rum för återhämtning

Hotellet erbjuder 109 rum i olika kategorier med totalt 222 bäddar. Det finns även möjlighet att ställa in en extrasäng i hotellets 52 dubbelrum för ännu fler sovplatser. Rummen är utrustade med sköna sängar där du kan återhämta dig ordentligt efter dagens aktiviteter. I hotellets svit erbjuds också en helt egen relaxavdelning med bastu och jacuzzi.


Restaurang, konferenslokaler och bastu

När du bor på Best Western Hotel Scheele har du möjlighet att äta både frukost, lunch och middag i hotellets restaurang. Till lunch serveras vällagad husmanskost och till middag kan du välja bland olika rätter från restaurangens meny. Förutom restaurang erbjuder hotellet tio lokaler för konferenser och möten med kapacitet för upp till 150 deltagare. Därtill har hotellet en separat dam- och herrbastu med duschar och fåtöljer i anslutning.


Se och göra i Köping

Köping är en stad som bär på mycket historia. Man vet inte exakt hur gammal staden är men den ska ha uppkommit någon gång under Medeltiden. På Köpings museum kan du lära dig mer om staden och hur den stora branden som härjade 1889 påverkade ortens utveckling. Du som är intresserad av bilar och andra fordon får inte heller missa Bil- och teknikmuseet som visar upp en samling fordon från 50-talet. I Norsa, strax utanför Köping, kan du också besöka ett vikingatida båtgravsfält. Därtill erbjuder staden flera mysiga restauranger och caféer där du kan ta en paus under dagen.

Kundbetyg: 3,9/5 (807 omdömen)
Best Western Hotel Scheele

Hultgrensgatan 10, 731 50 Köping

Telefon: +46 221 18120

E-post: info@hotelscheele.se

Köksmästaren Kicki

Köket och restaurangen på Best Western Hotel Scheele är minst sagt köksmästaren Kickis domäner. Hon har arbetat här i 16 år och är känd bland både hotellgäster och lokalinvånare som en riktig stjärna på husmanskost. Kicki har alltid glimten i ögat och charmar sina hungriga gäster med både sin personlighet och sina kokkonster.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Hotel Scheele

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Scheele. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurang

På hotellets restaurang kan du njuta av god och vällagad husmanskost till lunch och välja något från restaurangens meny till middag. Till maten serveras vin och andra drycker som passar bra till. Om du blir hungrig under dagen när restaurangen inte är öppen finns också en barmeny med enklare rätter i receptionen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 300 sek/vistelse. Andra priser kan förekomma vid evenemang.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering precis utanför hotellbyggnaden.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Värdeskåp
 • Konferenslokaler
 • Racketsport
 • Ismaskin
 • Fri parkering
Sauna BW Hotel Scheele

Bastu

När du vill koppla av efter en lång dag med träning, match eller kanske en intensiv konferens är du välkommen till hotellets bastu. Utanför bastun finns fåtöljer att slå dig ned i mellan baden samt två duschar.

Working out area BW Hotel Scheele

Gym & Biljard

För dig som vill träna under din hotellvistelse finns ett gym med både fitnessmaskiner, fria vikter, pilatesbollar med mera. 

I gymmets lokal hittar du även ett biljardbord. 

Möten & Konferens

109

Hotellrum

10

Mötesrum

150

Biosittning

Hotellet erbjuder totalt tio lokaler för konferenser, möten och andra evenemang. Fyra av lokalerna är större rum varav två av dem kan öppnas upp och användas som en större lokal. Därutöver finns sex grupprum.

Konferensbokning

E-post: info@hotelscheele.se

Telefon: +46 221 181 20

 • Hjälmaren

  Number of personsMax 70 gäster
  Area72 m2

  Hjälmaren är en rymlig lokal med stora fönster som släpper in mycket dagsljus och heltäckningsmatta som skapar en behaglig ljudnivå. Passar för medelstora konferenser och evenemang.

 • Mälaren 1

  Number of personsMax 60 gäster
  Area54 m2

  Mälaren 1 är en fin lokal med mycket ljusinsläpp och ljuddämpande heltäckningsmatta. Passar för olika typer av medelstora konferenser och möten.

 • Mälaren 2

  Number of personsMax 60 gäster
  Area59 m2

  Mälaren 2 har samma behagliga ljusinsläpp och ljuddämpande heltäckningsmatta som Mälaren 1. Passar för olika typer av medelstora konferenser och möten.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.