Best Western Hotell SöderH

Trevligt hotell i Söderhamn

Best Western Hotell SöderH har ett utmärkt läge i kuststaden Söderhamn med närhet till både tågstation, centrum, motorvägen och den vackra skärgården. Hotellet har flera konferenslokaler och en härlig spaavdelning.

Komfortabla rum
Hotellet erbjuder enkelrum och dubbelrum av flera olika typer samt en svit med separat sovrum och vardagsrum. I alla rum ingår gratis tillgång till bastu, pool och motionsrum. Rummen har parkettgolv och ljusa väggar, vilket ger en lugn och trivsam känsla.


Relaxavdelning, restaurang och bar

Förutom bekväma rum har hotellet en härlig relaxavdelning med inomhuspool och bastu. Dessutom finns ett motionsrum. Därtill kan du avnjuta en god middag eller ta en drink i hotellets restaurang och bar. I baren finns också en enklare barmeny.


Upptäck Söderhamn

I Söderhamn finns mycket att se och uppleva oavsett om du föredrar stad eller natur. Inne i centrum finns flera trevliga restauranger, barer, caféer och butiker. Därtill bjuder staden på många kulturupplevelser såsom hälsingegården Erik-Anders som finns med på Unescos världsarvslista eller utsiktstornet Oscarsborg. För mer naturnära aktiviteter har Söderhamn flera naturreservat med vandringsleder samt en fantastisk skärgård med till stor del oexploaterade öar, holmar och kobbar.

Kundbetyg: 4,2/5 (1 235 omdömen)
Best Western Hotell SöderH

Montörsbacken 4, 826 40 Söderhamn

Telefon: +46 270 266 200

E-post: info@hotellsoderh.se

Best bike wash

Om du kommer till Söderhamn och Best Western Hotell SöderH på cykelsemester kan du enkelt och smidigt ta hand om din cykel i hotellets cykeltvätt. Här kan du tvätta, skruva, pumpa och olja din hoj. Har du med dig hund på semestern kan vattenslangen också användas på smutsiga tassar!

Välj rum

Mat & Dryck

Resaurang

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotell SöderH. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restarang

Restaurang och bar

Hotellets restaurang serverar à la carte-middag med stort fokus på husmanskost men har även en del internationella rätter. Här kan du avnjuta både förrätt, varmrätt och efterrätt. När restaurangen är stängd kan du ta något från vår barmeny och något gott att dricka i baren.

Uteservering

Uteservering

När vädret tillåter under sommaren är du välkommen till hotellets uteservering. Här finns sköna loungemöbler och stolar att koppla av i tillsammans med ditt morgonkaffe eller kanske något svalkande.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Hundar tillåtna mot en avgift om 200 sek/bokning.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering med tillgång till laddstolpar för elbil.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Inomhuspool
 • Bastu
 • Gym
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber
 • Konferenslokaler
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Ismaskin
 • Fri parkering
Pool

Relaxavdelning

Hotellets relaxavdelning består av en inomhuspool och en bastu. 

Gym

Motionsrum

Om du vill träna under din vistelse har hotellet ett enklare motionsrum som är gratis för alla gäster. Här finns konditions- och styrkemaskiner, en stående boxningssäck, fria vikter och andra träningsredskap.

Möten & Konferens

85

Hotellrum

5

Mötesrum

70

Biosittning

Best Western Hotell SöderH erbjuder fem bokningsbara lokaler för möten och konferens. I samband med konferensen kan hotellet också hjälpa till med olika aktiviteter och övningar för att stärka teamet. För ännu större evenemang samarbetar hotellet med ett externt företag som har kapacitet för upp till 400 deltagare.

Konferensbokning

E-post: info@hotellsoderh.se

Telefon: +46 270 26 62 00

 • Hvitgrund

  Number of personsMax 70 gäster
  Area70 m2

  En rymlig lokal med fina fönster och glasdörr som passar för konferenser och större evenemang. Möjlighet att hyra in ytterligare utrustning.

 • Prästgrundet

  Number of personsMax 60 gäster
  Area66 m2

  Prästgrundet är något mindre än Hvitgrund men passar också stora möten och konferenser. Möjlighet att hyra in ytterligare utrustning.

 • Sandskär

  Number of personsMax 10 gäster
  Area20 m2

  Ett rymligt grupprum där ni kan stänga om er. Passar för exempelvis styrelse- eller ledningsgruppsmöten.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.