Best Western Tidbloms Hotel

Charmigt hotell i utkanten av Göteborg

I det trevliga området Olskroken i utkanten av Göteborg skymtar en fastighet som på håll påminner om en medeltida borg. I fastigheten ligger hotellet Best Western Tidbloms Hotel tillsammans med Göteborgs enda georgiska restaurang. Hotellet erbjuder charmiga hotellrum och flera konferenslokaler för möten och fest.

Rum med karaktär

Best Western Tidbloms Hotel har 41 ljusa och bekväma rum med generösa sängar och kaklade badrum. Rummen är fördelade på fyra våningsplan och några av dem har balkong. Här finns rum både för dig som reser på egen hand eller tillsammans med partner, kollegor eller hela familjen.


Georgisk restaurang och konferenslokaler

Mellan mäktiga valv och tjocka väggar i hotellets källare hittar du restaurangen Stumari som är den enda i Göteborg som erbjuder georgisk mat och dryck. Här utlovas smakrika rätter som allra bäst avnjuts genom att dela på dem precis som med tapas. Därutöver har hotellet tre unika lokaler som kan användas för möten, konferenser och andra tillställningar med upp till 65 deltagare.


Göteborg och Västkusten

Som Sveriges näst största tätort har Göteborg ett stort utbud av kultur, historia, restauranger, upplevelser, sevärdheter och mycket därtill. Stadens paradgata Avenyn och den långa Kungsgatan erbjuder exempelvis härliga shoppingstråk med butiker, restauranger och caféer. Andra sevärdheter är Gustaf Adolfs torg, Göteborgsoperan, Domkyrkan och den mysiga stadsdelen Haga. Västkusten är en fantastisk plats året runt men kanske framför allt under sommaren då du kan besöka den glittrande skärgården, pittoreska byar och ljuvliga stränder.

Kundbetyg: 3,7/5 (448 omdömen)
Best Western Tidbloms Hotel

Olskroksgatan 23, 416 66 Göteborg

Telefon: +46 31 707 50 00

E-post: info@tidbloms.se

Trapphus med historia

Den byggnad som Best Western Tidbloms Hotel huserar i byggdes år 1897 som bostad till skotska ingenjörer som kom till Sverige för att arbeta på Gamlestadens Väveri. Att byggnaden är över 125 år gammal märks framför allt på dess vackra utvändiga utformning men även invändigt finns en del detaljer kvar att förundras över. Denna vackra trappa är exempelvis original från byggåret.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area BW Tidbloms Hotel

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Tidbloms Hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Tidbloms Hotel

Stumari

I hotellets restaurang serveras klassiska georgiska rätter med inslag från både Medelhavet, Asien och Mellanöstern. På menyn finns bland annat de klassiska rätterna Khachapuri som är bröd med olika fyllningar och Khinkali som bäst beskrivs som georgiska dumplings. Här serveras också både vin och öl av georgiskt ursprung samt andra drycker.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i bevakat varmgarage i närheten mot en avgift om 150 sek/natt. Begränsat antal platser – förboka parkering när du bokar rum.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Kemtvätt
 • Express-utcheckning
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Värdeskåp
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber
 • Skrivare tillgänglig
 • Konferenslokaler
 • Biljettförsäljning teater
 • AC/Klimatanläggning
 • Ismaskin
 • Utomhusparkering

Möten & Konferens

41

Hotellrum

3

Mötesrum

65

Biosittning

Hotellet erbjuder tre konferenslokaler av olika storlek och karaktär. Den största är en ljus och trevlig lokal och de andra två är mindre rum med olika miljöer som passar för möten med färre deltagare.

Konferensbokning

E-post: info@tidbloms.se

Telefon: +46 31 707 50 00

 • Terrassen

  Number of personsMax 65 gäster
  Area85 m2

  Terrassen är en rymlig och ljus lokal som passar för större konferenser och möten. Lokalen har flexibel möblering och kan även hyras för middagar och privata evenemang.

 • Biblioteket

  Number of personsMax 10 gäster
  Area28 m2

  Biblioteket är en trevlig lokal med mysig atmosfär som påminner om ett bibliotek. Passar för exempelvis ledningsgrupp- eller styrelsemöten.

 • Tornet

  Number of personsMax 6 gäster
  Area16 m2

  Tornet är en häftig lokal belägen högst upp i byggnadens torn. Här kan ni konferera ostört och har samtidigt fin utsikt.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.