Best Western Hotel Corallen

Hotell med stor relaxavdelning vid havet i Oskarshamn

Best Western Hotel Corallen är ett komplett affärs- och fritidshotell i Oskarshamn. Det här är en plats för avkoppling, god mat, trevligt umgänge och viktiga affärer i Småland. Som gäst på hotellet vill du säkert inte missa den stora relaxavdelningen med flera bastur och badmöjligheter både inne och ute.

Hotellrum med sjöutsikt

Här kan du checka in i moderna, fräscha och mysiga hotellrum, många med sjötusikt och antingen balkong eller terrass. Du kan välja bland allt från lite enklare dubbelrum till familjerum eller någon av de olika sviterna, varav en har en jacuzzi med sjöutsikt.


Relaxavdelning inne och ute

På Best Western Hotel Corallen finns en utomhusrelaxavdelning med stora panoramafönster som vetter mot havet. Den utsprängda poolen i klipporna bjuder in till uppfriskande bad i en fridfull miljö. Du kan även koppla av i någon av hotellets bastur, eller träna i gymmet.


Mat och möten

Hotellets restaurang bjuder in med en härlig atmosfär vid havet. På morgnarna dukas här upp en stor och genomtänkt frukostbuffé, som alltid ingår för dig som bor på hotellet. Årets varma månader kan du slå dig ned på den härliga terrassen. På kvällarna serveras en á la carte. Njut av en vällagad måltid med en panoramavy över Östersjön och ön tillika nationalparken Blå Jungfrun.


För dig som är på affärsresa erbjuder Best Western Hotel Corallen riktigt bra konferensmöjligheter med modern konferensutrustning och ljusa, fräscha lokaler i olika storlek.


Att göra i Oskarshamn

Med hotellet som utgångspunkt har du närhet till en underbar natur, havet och nationalparken Blå Jungfrun samtidigt som du bor endast ett stenkast från Oskarshamns stadskärna. Oskarshamn är en mysig och fridfull stad som bjuder på något för alla – från salta bad till shopping i centrum. Den historieintresserade kan besöka Döderhultarmuseet, tre kilometer bort.

Kundbetyg: 4,5/5 (2 020 omdömen)
Best Western Hotel Corallen

Gröndalsgatan 35 , 572 35 Oskarshamn

Telefon: +46 491 76 81 81

E-post: info@hotelcorallen.se

Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Jacuzzi

Tre nyanser av blått

På Best Western Hotel Corallen kan du inte bara njuta av ett, utan hela tre, vattendrag; jacuzzi, pool och hav. Du kan bada i jacuzzi inne, varmt utekar samt i utomhuspoolen fylld med havsvatten. Detta samtidigt som du blickar ut över havet. Där du självklart också kan ta ett dopp från bryggan. Vågar du dig kanske till och med på ett vinterbad under årets kalla säsong?

Välj rum

Mat & Dryck

DSC

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Här finns till exempel många goda röror och lokala marmelader. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Corallen Restaurant View

Corallens restaurang

Slå dig ned i restaurangen med den slående utsikten över Östersjön. På morgnarna intar du din frukost här. Kvällstid serveras här både á la carte samt Bistro.


Lunch serveras på förfrågan; vid konferensluncher eller större sällskap. 


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Djur tillåtna i vissa rum, kostnad 150 sek/natt. Kontakta hotellet för tillgänglighet.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering, en del platser under tak i carport. Här finns även parkering för bussar och lastbilar. Det finns 14 laddstationer för elbil precis intill hotellet. Dessa används via appen Chargenode. Platserna behöver ej förbokas.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Utomhuspool
 • Bastu
 • Reception öppen 24 timmar
 • Affärscenter
 • Ismaskin
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Värdeskåp
 • Fri parkering
Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Pool

Utomhuspool

Blicka ut över havet samtidigt som du badar i en pool. Hotellet har tagit tillvara på det vatten som finns nära, vilket bidrar till en känsla av ett dopp i havet. 

Ingår för hotellets gäster.

Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Jacuzzi

Varmt utekar

Luta dig tillbaka i det varma vattnet i utekaret. Kanske som en skön kontrast mot ett dopp i den svalare poolen? 

Ingår för hotellets gäster.

Best Western Corallen Relax Spa Jacuzzi

Jacuzzi inne

Den här jacuzzin hittar du i inomhusrelaxen. Kliv ned i det varma bubbliga vattnet och njut av utsikten. Ingår för hotellets gäster.

Best Western Corallen Relax Spa Sauna

Bastur

Utöver infrnabastu i uterelaxen finns en ångbastu samt en IR-bastu i innerelaxen. Det sägs att ett besök i en infraröd bastu förbättrar immunförsvaret, hjälper mot stela muskler och rensar kroppen på slaggprodukter.

Ingår för hotellets gäster. 

Best Western Corallen Outdoor seating Patio

Uteplatser och brygga

Hotellet har gjort allt för att du ska njuta lite extra av din vistelse vid havet. Här finns sittgrupper både på terrass och vid gräset. Du kan även strosa ned till bryggan som ligger nedanför hotellet. 

Best Western Corallen Gym

Gym

Hotellets gym hittar du på första plan. Här finner du allt från löpband, crosstrainer, fria vikter och multigym.

Möten & Konferens

75

Hotellrum

5

Mötesrum

70

Biosittning

Best Western Hotel Corallen tillhandahåller modern konferensutrustning och här kan du konferera i ljusa och fräscha lokaler, varav flera har sjöutsikt. Vill ni ha mat, dryck och aktiviteter hjälper hotellet er gärna att hitta ett upplägg som passar för er.

Konferensbokning

E-post: info@hotelcorallen.se

Telefon: +46 491-76 81 81

 • Snäckan

  Number of personsMax 70 gäster
  Area73,5 m2

  Hotellets största möteslokal är ljus och luftig.

 • Sjöstjärnan

  Number of personsMax 20 gäster
  Area32 m2

  Sjöstjärnan är ett stort styrelserum, där hela 20 personer får plats runt det långa bordet. Här kan deltagarna njuta av sjöutsikt.

 • Sjöhästen

  Number of personsMax 12 gäster
  Area19 m2

  Ett ljust och modernt mötesrum med sjöutsikt. Runt bordet i styrelsesittning får ni plats med 12 deltagare.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.