Best Western Hotell Hudik

Centralt och mysigt hotell i Hudiksvall

Att bo på Best Western Hotell Hudik är en bra idé oavsett om du besöker Hudiksvall som turist eller som affärsresenär. Här finns konferensrum för dig som reser i jobbet och ska ha möte samt en härlig utomhuspool. I Hudiksvall har du alltid nära till såväl stadsliv som naturupplevelser!

Ombonade rum

Hotellrummen är inredda i en ombonad och varm stil med olika fondtapet och noga utvald konst av svenska konstnärer såsom  Mårten Andersson och Peter Dahl. Välj mellan rum i kategorierna standard, superior och deluxe. Dessutom finns familjerum om du reser med hela familjen eller kompisgänget. Hotellet erbjuder därutöver projektboenden.


Mat, träning och bad

På hotellet finns en lobbybar där du kan avnjuta olika drycker och enklare mat. Den som vill hålla igång träningen under sin vistelse kan besöka hotellets minigym. Därtill finns en bastu som alla gäster har gratis tillgång till. Under sommaren när solen står som högst öppnar hotellet också sin utomhuspool där du kan ta ett svalkande dopp.


Nära till både stad och natur

Tack vare hotellets centrala läge i Hudiksvall har du nära till såväl butiker, restauranger, caféer och mysiga promenadstråk. För att komma ut till skog och natur behöver du inte heller ta dig långt. I området finns både vandrings- och cykelleder som tar dig till vacker skog, sjöar, utsiktsplatser och kustlandskap.

Kundbetyg: 4,2/5 (1 092 omdömen)
Best Western Hotell Hudik

Norra Kyrkogatan 11, 824 30 Hudiksvall

Telefon: +46 650 541000

E-post: info@hotellhudik.se

Breakfast Area BW Hotell Hudik

Från saluhall till hotell

När fastigheten köptes år 1955 för att byggas om till hotell huserade en saluhall i byggnaden. För att hylla byggnadens historia har därför hotellets frukostmatsal designats och inretts med inspiration från just den där hemtrevliga saluhallsatmosfären.

Välj rum

Mat & Dryck

Lobbybar BW Hotell Hudik

Lobbybar

I hotellets lobbybar erbjuds enklare maträtter och goda drycker. Slå dig ned efter en lång dag med något gott i glaset eller något lättare att äta. 

Breakfast BW Hotell Hudik

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotell Hudik. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Hund och katt välkomna i vissa rum mot en avgift om 200 sek/vistelse och djur.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder kostnadsfri parkering med ett begränsat antal platser. Det finns två laddstolpar för elbil. Handikappsplats kan bokas i förväg men tyvärr är det inte möjligt att reservera övriga platser.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Utomhuspool
 • Wifi / fiber
 • Konferenslokaler
 • Ismaskin
 • Fri parkering
Gym BW Hotell Hudik

Minigym och bastu

Som gäst på Best Western Hotell Hudik har du gratis tillgång till hotellets minigym och bastu. I gymmet finns löpband, spinningcykel, multi-gym, hantlar, kettlebells, Pilatesboll och duowheel.

Pool

Utomhuspool

Under de varma sommarmånaderna öppnar hotellet upp sin utomhuspool för alla hotellgäster. Här kan du luta dig tillbaka i en solstol eller ta ett svalkande dopp!

Möten & Konferens

67

Hotellrum

3

Mötesrum

35

Biosittning

Hotellet erbjuder en konferenslokal samt två grupprum. I anslutning till lokalerna finns en trevlig lounge med skön soffa och fåtöljer som lämpar sig utmärkt för pauser och mingel. Vatten och godis ingår i hyran.

Konferensbokning

E-post: info@hotellhudik.se

Telefon: +46 650 541 000

 • Agö

  Number of personsMax 35 gäster
  Area40 m2

  Ljus och luftig lokal med flexibel möblering. Passar för olika typer av evenemang såsom konferenser, presentationer och medelstora möten.

 • Kråkö

  Number of personsMax 6 gäster
  Area10 m2

  Grupprum med kapacitet uppemot sex personer och fast möblering. Passar för separat arbete eller det mindre mötet.

 • Drakö

  Number of personsMax 6 gäster
  Area10 m2

  Grupprum med kapacitet uppemot sex personer och fast möblering. Passar för separat arbete eller det mindre mötet.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.