Best Western Kom Hotel Stockholm

Modernt hotell med stort hjärta

På Best Western Kom Hotel Stockholm bor du centralt i Stockholms innerstad och har nära till det mesta. Hotellet är ett prisvärt alternativ för dig som vill bo mitt i city och samtidigt bekvämt, funktionellt och med mycket hjärta. Hotellet drivs av en ideell förening och erbjuder en fantastisk upplevelse både för dig som gäst och i förlängningen för samhällets ungdomar.

Trivsamma rum

Hotellet erbjuder flera typer av rum för olika behov och önskemål. Här kan du välja mellan enkelrum, dubbelrum och familjerum i varierande storlekar och utföranden. Oavsett rumstyp kan du alltid förvänta dig ett rum med alla nödvändiga bekvämligheter. Samtliga rum har gratis wifi, tv med chromecast och bluetooth-högtalare.


På hotellet

På det här svanenmärkta hotellet är miljö och samhällsansvar viktigt. Därför klimatkompenseras alla konferensgäster genom Atmoz och pengarna går till ett projekt i Indien som arbetar med vindenergi.


Du som gillar att träna och uppskattar ett välutrustat hotellgym kommer inte att bli besviken på utbudet på detta hotell. Här finns det mesta du kan tänkas behöva för ett lyckat träningspass. Förutom gym finns också bastu, lobbybar, frukostmatsal och ett café som serverar enklare maträtter och bakverk.


Stockholms innerstad

Best Western Kom Hotel Stockholm ligger mitt i centrala Stockholm, bredvid Drottninggatan och nära såväl Hötorget som Stureplan. Härifrån har du nära till det mesta som finns att se, göra och uppleva i huvudstaden. Området är dessutom fullt av restauranger, caféer, butiker och mycket annat spännande.

Kundbetyg: 4,1/5 (1 255 omdömen)
Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17, 11140 Stockholm

Telefon: +46 8 412 23 00

E-post: info@komhotel.se

En unik hotellägare

Best Western Kom Hotel är unikt i sitt slag då det sedan starten ägs och drivs av den ideella ungdomsföreningen KFUM Central. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningens verksamhet för framför allt ungdomar inom idrott, kultur, lägerverksamhet, integration samt psykisk och fysisk hälsa.


KFUM Central äger också Hotel Giò, BW Signature Collection

Välj rum

Mat & Dryck

Rose Café

Rose Café

Via hiss från hotellet når du Rose Café som serverar ett härligt utbud av traditionella caférätter. Här finns matiga mackor, sallader, soppor och enklare varma rätter. Dessutom finns olika bakverk och givetvis även kaffe, te och annan dryck.


Under jul- och sommarlov är caféet stängt.

KomHotel Frukost

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Kom Hotel Stockholm. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna i specifika rum, mot en kostnad om 250 sek/natt. Kontakta hotellet.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i inomhusgarage (maxhöjd 190 cm) mot en kostnad om 300 sek/dygn. Förbokning gäller, kontakta hotellet.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Gym
 • Omklädningsrum
 • Reception öppen 24 timmar
 • Kemtvätt
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Värdeskåp
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber
 • Affärscenter
 • Skrivare tillgänglig
 • Konferenslokaler
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Ismaskin
Gym BW Kom Hotel

Stockholms största hotellgym

På detta hotell får du tillgång till hela två våningar av konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, hantlar, stänger, kettlebells och allt annat som krävs för ett lyckat träningspass. 

Möten & Konferens

143

Hotellrum

10

Mötesrum

100

Biosittning

Best Western Kom Hotel Stockholm erbjuder tio konferenslokaler för olika typer av möten och evenemang. Dessutom kan du boka hotellets egen idrottshall för små och stora grupper och köra ett pass tillsammans med licensierad PT.


Varje konferensgäst klimatkompenseras genom Atmoz. Pengarna går till ett projekt i Indien som arbetar med solenergi. 

Konferensbokning

E-post: konferens@komhotel.se

Telefon: +468 412 23 50

 • Brunkeberg

  Number of personsMax 100 gäster
  Area88 m2

  Hotellets största konferenslokal med flexibel möblering och med en praktisk pulpet längst fram. Mycket dagsljus tack vare både vanliga fönster och takfönster.

 • Sture

  Number of personsMax 60 gäster
  Area60 m2

  Ett stort konferensrum med flexibel möblering med en praktisk pulpet längst fram och tillgång till konferenslounge som kommer väl till hands vid ankomstregistrering och pauser.

 • Birger

  Number of personsMax 60 gäster
  Area60 m2

  En stor lokal med möjlighet till olika sittningar och med en praktisk pulpet längst fram . Ljus inredning och härligt dagsljus.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.