icon

Best Western Hotel Anno 1937

Lobby BW Hotel Anno

Hotell i anrik byggnad i Kristianstad

Intill Heliga Trefaldighetskyrkan i den skånska staden Kristianstad finner du ett tvåvåningshus med en fasad av rött tegel och rundbågade fönster. I detta historiska hus, som troligen dateras till 1700-talet, välkomnas du till Best Western Hotel Anno 1937. Här erbjuds ett trivsamt boende med ett utmärkt läge i staden som gör att du bor lugnt och avskilt men ändå har nära till allt.

Rum med unik stil

Best Western Hotel Anno 1937 erbjuder 33 rum som alla har fått en egen stil genom tapeter och textilier. Här finns både enkelrum och dubbelrum samt en lyxigare svit med bubbelbadkar och vackra takbjälkar för dig som vill ha en extra speciell hotellupplevelse. Några av dubbelrummen är lite rymligare och har en soffgrupp som kan göras om till sovplats vid behov.


Frukostbuffé och bastu

När du bor på detta hotell ingår en underbar frukostbuffé som varje morgon dukas upp i hotellets frukostmatsal. Under sommarmånaderna när vädret tillåter kan du avnjuta din frukost på den mysiga innergården. På hotellets nedre våningsplan finns också en bastu som du som gäst har gratis tillgång till. Där kan du luta dig tillbaka efter en lång dag och njuta av den intensiva värmen tillsammans med något svalkande.


Upptäck Kristianstad

En av Kristianstads kanske främsta sevärdheter är den Heliga Trefaldighetskyrkan som ligger precis intill hotellet. Några minuters promenad bort kan du också besöka Tivoliparken och Kristianstads teater. I stadens kärna finns flera butiker att strosa i och många spännande restauranger och caféer att upptäcka. Därtill får du inte missa Naturum Vattenriket som är ett besökscenter på andra sidan av Helge å.

Kundbetyg: 4,0/5 (525 omdömen)
Best Western Hotel Anno 1937

Västra Storgatan 17, 291 32 Kristianstad

Telefon: +46 44 126150

E-post: info@hotelanno.se

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast BW Hotel Anno

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Anno 1937. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 16:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Hotellet är barnfritt, barn från 14 år och uppåt är välkomna. De betalar samma pris som en vuxen.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Parkering

Utanför hotellet finns allmänna parkeringsplatser mot avgift.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Bastu
 • Tvättservice
 • Värdeskåp
 • Wifi / fiber
 • Ismaskin

Möten & Konferens

Best Western Hotel Anno 1937 erbjuder inga bokningsbara lokaler på plats men samarbetar med Restaurang Kvarnen som tillhandahåller lokaler för upp till 80 sittande deltagare. Kvarnen ligger cirka fem minuters promenad från hotellet.

  icon

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.