Best Western Hotel Bentleys

Cityhotell på Stockholms huvudgata

Best Western Hotel Bentleys är hotellet för dig som vill uppleva så mycket som möjligt av Stockholm under din vistelse. Här bor du nämligen på Sveriges populäraste gågata Drottninggatan och har gångavstånd till såväl Sergels torg som Kungsträdgården och allt däremellan. Välkommen att uppleva huvudstaden från sin bästa sida!

Rum i nygustaviansk stil

Själva byggnaden som hotellet huserar i uppfördes 1908 och senast 2010 gjordes en stor ombyggnation av husets inre konstruktion. Inredningen präglas av nygustavianska inslag från byggåret med takstuckaturer, kristallkronor och tidstypiska färger såsom antikvitt, kungsblått och rosa. Hotellet erbjuder 119 vackert inredda rum fördelade på sex etager. Rummen har antikvita möbler och klassisk tapet som följer den nygustavianska stilen men också moderna inslag såsom sköna kvalitetssängar och badrum med golvvärme.


Frukostbuffé på innergården

När du vaknar på Best Western Hotel Bentleys väntar en trevlig frukostbuffé på hotellets inglasade innergård – en lugn och härlig oas med en takhöjd på 17 meter som täcks av ett glastak om 200 kvadratmeter. Där kan du också slå dig ned med något gott att dricka framåt eftermiddagen och kvällen. På innergården ligger också hotellets lobby och reception.  


Huvudstadens hjärta

Drottninggatan sträcker sig hela vägen från Sagerska palatset vid Riksdagen upp till Observatorielunden i Vasastan. Längs gatan finns nästan oändligt med butiker, restauranger och caféer att besöka och utforska. Dessutom finns många sevärdheter i citykärnan såsom Stockholms stadshus, Kungliga slottet, Avicii museum och kulturcentret Space Stockholm.

Kundbetyg: 4,1/5 (1 669 omdömen)
Best Western Hotel Bentleys

Drottninggatan 77, 111 60 Stockholm

Telefon: +46 8 14 13 95

E-post: info@bentleys.se

Ett historiskt hem

Även om dagens hotellbyggnad stod färdig på 1900-talet har faktiskt själva konstruktionen anor ända från 1700-talet. I dåtidens byggnad föddes den mångsidiga författaren och tonsättaren Carl Jonas Love Almqvist. Håll utkik efter denna skylt vid hotellets ingång!

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Buffe

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Bentleys. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder ingen egen parkering. Närmsta parkering är Aimo park på Wallinggatan 10


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Kemtvätt
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Lounge/bar
  • Värdeskåp

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.