icon

Best Western Hotel Trollhättan

Reception

Charmigt hotell i centrala Trollhättan

Varmt välkommen till ett mysigt hotell i hjärtat av Trollhättan. Här sover du skönt i bekväma rum och har nära till allt staden har att erbjuda. Trollhättan är platsen för dig som gillar att golfa, vara ute i naturen eller helt enkelt vill besöka Sveriges motsvarighet till Hollywood – nämligen Trollywood.

Trivsamma rum

Hotellet erbjuder 49 rum i olika kategorier. Här finns både enkelrum och dubbelrum som standard och superior samt större familjerum. Rummen är inredda i en neutral och varm färgskala, vilket gör det lätt att koppla av och komma till ro.


Frukost, konferenslokaler och bastu

När du bor på Best Western Hotel Trollhättan ingår en härlig frukostbuffé varje morgon som du avnjuter i hotellets frukostmatsal. För möten och konferenser erbjuder hotellet två flexibla lokaler som passar grupper om två till tjugo personer. Dessutom finns en härlig bastu att koppla av i. I anslutning till hotellet ligger också restaurangen Majo bar och restaurang som serverar goda tapasrätter och drinkar.


Upptäck Trollhättan

Trollhättan är en stad som erbjuder en rik historia och många härliga naturupplevelser. Till exempel kan du se när 300 000 liter vatten per sekund strömmar ned i de mäktiga vattenfallen eller vandra på Kärlekens stig i naturområdet Älvrummet. I Älvrummet kan du också ta dig upp till Kopparklinten där du kan njuta av den bästa utsikten över Trollhättan och Göta älv.


För dig som reser med barn erbjuder staden fyra unika lekplatser med olika teman som är kopplade till stadens historia och mycket uppskattade av yngre lokalinvånare och turister. Du kan också ta del av Saabs historia på Saab Car Museum och besöka stadens Walk of Fame.

Kundbetyg: 4,0/5 (836 omdömen)
Best Western Hotel Trollhättan

Polhemsgatan 6, 461 30 Trollhättan

Telefon: +46 52012565

E-post: info@hoteltrollhattan.se

icon

Från varuhus till bank till hotell

Den byggnad som Best Western Hotel Trollhättan ligger i har varit hem för många verksamheter sedan den uppfördes år 1948. Från början låg ett varuhus på gatu- och källarplanet och hotellet fanns på våning två och tre. Med tiden har hotellet tagit över fler och fler lokaler. När det slutligen också flyttade in på gatuplanet var det senast en bank som haft sin verksamhet där, vilket inte minst märks på detta kvarvarande bankvalv.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area BW Hotel Trollh ttan

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Trollhättan. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Majo Bar & Restaurang

I samma lokal som du äter din frukost när du bor på hotellet finns en tapasrestaurang vid namn Majo som serverar mat och dryck framåt kvällen. Här kan du dela smakrika rätter med vänner och familj eller smita in på en trevlig aperitivo. 


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder parkering i parkeringshuset på Österlånggatan 45 till det rabatterade priset 195 sek/dygn för hotellgäster.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Bastu
 • Express-utcheckning
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber
 • Affärscenter
 • Skrivare tillgänglig
Sauna

Bastu

Efter en dag fullspäckad med jobb, möten, naturupplevelser, vandring eller annat kan det vara skönt att koppla av en stund i en varm bastu. Som gäst på Best Western Hotel Trollhättan har du gratis tillgång till bastun.

Möten & Konferens

icon

49

Hotellrum

icon

2

Mötesrum

icon

20

Biosittning

Hotellet erbjuder två konferensrum varav det ena är ett lite större rum och det andra ett mindre grupprum. Rummen passar för möten med ledningsgruppen eller styrelsen eller andra typer av mindre sammanträden. 

Konferensbokning

E-post: info@hoteltrollhattan.se

Telefon: +46 520 125 65

 • Conference stora BW Hotel Trollh ttan

  Konferensrum

  iconMax 20 gäster
  icon20 m2

  Den något större lokalen är ljus och fräsch och passar för olika typer av möten med upp till 20 deltagare. Här kopplar du enkelt upp dig mot en TV skärm vid behov.

 • Conference lilla BW Hotel Trollh ttan

  Grupprum

  iconMax 8 gäster
  icon15 m2

  Det mindre rummet passar möten med färre deltagare. Rummet är ljust och fräscht och har god teknisk utrustning.

icon

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.