Best Western Royal Star Hotel

Affärs- och konferenshotell vid Stockholmsmässan

Best Western Royal Star Hotel är beläget i den mysiga stadsdelen Älvsjö strax utanför Stockholm. Med endast några minuters promenad till Stockholmsmässan är det ett utmärkt hotell för dig som ska gå på mässa, kongress eller konferens. Eller dig som föredrar att bo lite avskilt från stadspulsen men med möjligheten att snabbt kunna komma in till stan.

Rymliga rum

Hotellet har 103 väl tilltagna rum som alla har en skön säng och fransk balkong. Det finns även familjerum med plats för upp till fem personer. I vissa rum är även husdjur välkomna mot en extra kostnad.


Middag, konferens och träning

I hotellets restaurang serveras à la carte-middag med en varierad meny. Därutöver finns en enklare meny i baren med smårätter. Om sommaren öppnar också hotellets uteservering där du kan avnjuta både frukost och middag. Utöver restaurang och bar har hotellet tre konferensrum med kapacitet på uppemot 100 deltagare. Dessutom erbjuds här ett av Stockholms största hotellgym med ett stort utbud av utrustning och maskiner.  


Älvsjö och Stockholm city

Stadsdelen Älvsjö består till stor del av bostäder och gröna parker men har också ett mindre centrum med restauranger och caféer. För att åka in till innerstan behöver du bara promenera några minuter till pendeltåget som tar dig till Stockholms central på endast tio minuter. Där väntar ett ännu större utbud av restauranger, shopping, aktiviteter och sevärdheter.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 000 omdömen)
Best Western Royal Star Hotel

Mässvägen 1, 125 30 Stockholm

Telefon: +46 8 990220

E-post: info@royalstar.se

Exterior BW Royal Star

50 år som granne med Stockholmsmässan

Best Western Royal Star Hotel har varit granne med Stockholmsmässan i över ett halvt sekel och har genom åren välkomnat många förväntansfulla mässbesökare. Här har alltifrån tandläkare och trädgårdsfantaster till hundälskare och modeintresserade övernattat med fem minuters gångavstånd till mässhallarna. Välkommen du också!

Välj rum

Mat & Dryck

Restaurant and breakfast area BW Royal Star

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Royal Star Hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Royal Star

Restaurang och bar

Hotellets restaurang serverar à la carte-middag med en varierad meny. Hotellet har även en bar med ett stort utbud av öl, vin, drinkar och alkoholfritt. Där finns också en barmeny med enklare rätter.

Uteservering BW Royal Star

Uteservering

Under sommaren öppnar hotellet upp sin mysiga uteservering där du kan avnjuta såväl mat som svalkande dryck. Här finns både stolar med bord och sköna loungemöbler att njuta av solens strålar i.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 6 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Önskas egen säng tillkommer en kostnad.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en kostnad om 295 sek/bokning.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering utomhus.


Övriga tjänster

 • Bankettlokaler
 • Affärscenter
 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Gym
 • Fri parkering
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Skrivare tillgänglig
 • Restaurang
Gym BW Royal Star

Gym och bastu

Gymmet på Best Western Royal Star Hotel är ett av Stockholms största hotellgym. Här finns i princip all den utrustning du har på ditt vanliga gym såsom fria vikter, löpband, motionscyklar, styrketräningsmaskiner, stänger och viktplattor. I anslutning till gymmet finns också separat dam- och herrbastu.

Play room BW Royal Star

Lekrum

För hotellets yngre gäster finns ett stort lekrum att springa runt och hitta på roliga aktiviteter i. Här finns tält, filtar, kryptunnel, lekmattor och massa annat som sporrar barnens kreativitet!

Möten & Konferens

103

Hotellrum

3

Mötesrum

100

Biosittning

Hotellet har tre fina möteslokaler, varav ett rymmer upp till 100 personer och de andra två är lite mindre rum som liknar varandra. Kontakta hotellet för information om konferenspaket och mat till konferensen. 

Konferensbokning

E-post: konferens@royalstar.se

Telefon: +46 899 02 20

 • Skytten

  Number of personsMax 100 gäster
  Area100 m2

  Skytten är hotellets största lokal. Här flödar ljuset in från flera håll men det finns också möjlighet till mörkläggning om så önskas.

 • Saturnus

  Number of personsMax 25 gäster
  Area35 m2

  Saturnus är en medelstor lokal som lämpar sig som grupprum eller utställningsrum.

 • Jupiter

  Number of personsMax 25 gäster
  Area35 m2

  Jupiter är lika stor som Saturnus och har samma härliga ljusinsläpp.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.