icon

Best Western Hotel Park Astoria

Best Western Park Astoria Entrance

Trivsamt hotell med rogivande rum

Här på Park Astoria bor du bekvämt och bra i fint inredda rum i centrala Enköping. Hotellet är inte bara populärt bland övernattande gäster utan också ett av lokalbornas favoritställen när det kommer till mat och dryck. Välkommen att boka rum eller kom in på en bit mat så kommer du att förstå varför!

Hotellets rum

Park Astoria erbjuder härliga rum med dova toner som gör att du enkelt slappnar av och kommer till ro. Förutom sköna sängar har rummen tv, skrivbord och öppen garderob där du kan hänga av dig. Många av rummen har dessutom en fridfull utsikt mot en av Enköpings många lummiga parker.


På hotellet

När du kommer in på hotellet möts du av en inbjudande lobby som leder dig vidare till hotellets populära restaurang med nordisk meny. Här kan du avnjuta såväl frukostbuffé som dagens lunch och à la carte. Därutöver finns en trevlig bar med kunnig personal som gärna guidar dig till nya favoritsorter av öl, vin och drinkar.


Att göra i Enköping

I Enköping kan du strosa runt bland vackra parker och botaniska trädgårdar. Trots att staden inte är så stor till ytan finns det faktiskt hela 24 grönområden att upptäcka här. Dessutom finns en hel del medeltida historia att utforska. Till exempel uppfördes den vackra Vårfrukyrkan som ligger bredvid hotellet så tidigt som på 1100-talet och räknas som en av landets äldsta kyrkor.

Kundbetyg: 4,1/5 (1 675 omdömen)
Best Western Hotel Park Astoria

Kyrkogatan 7, 745 31 Enköping

Telefon: +46 171478080

E-post: reception@parkastoria.se

icon

160 års erfarenhet av hotellservice

Säg hej till Lena och Susanne – två av Park Astorias stjärnor som arbetat på hotellet nästan hela sina yrkesliv. I närmare 40 år har de välkomnat hotellets gäster i olika roller inom städ och reception. Och de är inte ensamma om att trivas här. Hälften av hotellets medarbetare har jobbat här i över tio år, vilket ger en samlad erfarenhet på cirka 160 år. 

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Park Astoria. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Park Astoria restaurant seating area

Restaurang

Hotellets restaurang serverar närproducerad mat med avstamp i nordiska smaker kvällstid och dagens lunch med svensk husmanskost dagtid. På fredagar och lördagar erbjuds vid sidan av den vanliga menyn även en trerätters helgmeny. 

Bar

I hotellets bar utlovas trevligt häng och ett brett sortiment av öl, vin och drinkar. För dig som föredrar alkoholfritt finns flera olika alternativ. Här kan du även beställa in snacks och enklare maträtter. 

Park Astorias julmiddag!

En twist på de klassiska smakerna med julinspirerad mat där svenska råvaror, nordiska smaker och hållbarhet står i fokus. Vissa rätter serveras till bordet och andra i bufféform.


Datum: 1-2, 8-9 & 15-16 december.


Pris 695 kr/person. I priset ingår en alkoholfri fördrink, vatten och kaffe 395kr/person för barn.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


icon
Husdjur

Husdjur tillåtna i ett begränsat antal rum, kostnad 200 sek/vistelse. Kontakta hotellet för att boka ett djurvänlig rum.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


icon
Parkering

Parkering (i mån av plats) finns på innergården på anvisad plats och är gratis.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Sen utcheckning tillgänglig
Best Western Park Astoria Sauna Relax

Bastu och spa

På Park Astoria finns en bastu som du har gratis tillgång till när du bor på hotellet. Dessutom samarbetar hotellet med Harmony Hud och Spa som erbjuder flertalet behandlingar såsom massage och ansiktsbehandling till förmånliga priser. Kontakta hotellet för bokning.

Möten & Konferens

icon

134

Hotellrum

icon

6

Mötesrum

icon

65

Biosittning

På hotellets fjärde våning ligger två ljusa konferenslokaler som passar både stora och små arrangemang. Dessutom finns fyra mindre grupprum som kan bokas för intervjuer eller enskilt arbete. Lokalerna har inretts med fina inslag från naturen.

Konferensbokning

E-post: reception@parkastoria.se

Telefon: +46 0171 - 47 80 80

 • Best Western Park Astoria Meeting room Liljan

  Liljan

  iconMax 65 gäster
  icon70 m2

  Liljan är hotellets större lokal som kan anpassas både till den stora och den lilla konferensen. Flexibel möblering och härligt dagsljus. Möjlighet till hörslinga.

 • Best Western Park Astoria Meeting room Violen

  Violen

  iconMax 32 gäster
  icon35 m2

  Violen är något mindre än Liljan och passar bra för små till medelstora möten och konferenser.

 • Best Western Park Astoria Group room

  Grupprum (fyra stycken)

  iconMax 5 gäster
  icon8 m2

  Fyra grupprum med unika fondväggar i tapet. Fast möblering med ett bord och stolar. Kan bokas separat eller i samband med större konferenser som arbetsrum.

icon

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.