Best Western Plus Åby Hotel

Färgstarkt hotell med stor lekfullhet

Välkommen till detta tivoliinspirerade hotell med en atmosfär full av möjligheter! Här kliver du rakt in i känslan av att som barn stå näst på tur i kön till den där kittlande åkattraktionen som du längtat hela året efter att åka. Blunda och föreställ dig doften av nypoppade popcorn blandat med hysteriska glädjeskrik, för nu åker vi!

Tivolirum

Rummen på Best Western Plus Åby Hotel är, precis som hotellet i övrigt, inredda med svängda möbler, rundade lampor och detaljer samt lekfulla symboler och illustrationer i fina färger. Alla rum är dubbelrum för en till två personer men tack vare ett antal anslutande dörrar kan hotellet även erbjuda större fembäddsrum för hela familjen.


Hotellets attraktioner

För att ta en drink i denna härliga tivolimiljö behöver du inte ta dig längre än till hotellets reception – som också är en bar! I lobbyn finns dessutom roliga aktivitetsspel, biljard och olika sällskapsspel för hela familjen. Hotellet ligger i direkt anslutning till Åbytravet, som erbjuder en trevlig restaurang och ett ännu trevligare orangeri. Vidare finns hela 17 konferenslokaler, 25 padelbanor och ett Friskis & Svettis-gym i samma byggnad. Entré till Friskis och Svettis ingår för dig om bor på hotellet, 


Mölndal och Göteborg

Hotellet ligger en kort promenad från Mölndals innerstad, som i sin tur ligger strax utanför Göteborg. För att ta en kaffe eller avnjuta en god middag på restaurang behöver du inte ta dig längre än till Mölndals torg. Vill du istället förstärka den pirrande känslan från hotellet är det smidigt att ta sig in till Göteborg och nöjesparken Liseberg. Där kan du dessutom gå på safari i Universeums regnskog, besöka de äldre stadsdelarna Haga eller kanske ta en tur till Göteborgs skärgård.

Kundbetyg: 4,3/5 (3 352 omdömen)
Best Western Plus Åby Hotel

Åby Arenaväg 8 B, 431 62 Mölndal

Telefon: +46 31 384 02 00

E-post: info@abyhotel.se

Best Western Åby Lobby Detail

En pirrig upplevelse

Best Western Plus Åby Hotel ingår i Åby Arena som har ett unikt koncept för möten och upplevelser. Tanken bakom hotellets inredning är att fånga känslan av upprymdhet, spänning, förväntan och pirr som kan upplevas inför olika evenemang, möten, mässor, spel, aktiviteter – och inte minst på tivoli!

Välj rum

Mat & Dryck

Best Western Åby Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Plus Åby Hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Åby Reception Lobby

Lobbybar

I lobbybaren, som också är hotellets reception, kan du njuta av ett glas bubbel, spännande tivolidrinkar och lättare förtäring. Slå dig ned och njut av den fina inredningen eller gå på upptäcktsfärd för att utforska alla detaljer som lobbyn bjuder på!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Barn 0-2 år bor utan extra kostnad och sover då i befintliga sängar. Ta direktkontakt med hotellet om du reser med barn 0-2 år. Spjälsäng går att förbokas mot en extra kostnad. Barn 3-15 år räknas som betalande gäster. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur är välkomna i vissa rum mot en avgift på 200 sek/bokning och vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

På hotellet finns 2000 parkeringsplatser och flertalet laddstationer för elbilar mot en avgift på 120 sek/dygn på veckodagar, 60 sek/dygn helger och sommarperiod. Betala och registrera din bil i receptionen. Parkering kan inte förbokas.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Restaurang

Möten & Konferens

När du bokar rum på Best Western Plus Åby Hotel finns möjlighet att hålla både små och riktigt stora konferenser med upp till 600 deltagare. Lokalerna ligger i samma byggnad som hotellet men drivs av Åby Arena. 

  Varför Best Western Plus?

  Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.