icon

Best Western Hotel Värnamo

Lobby BW V rnamo Hotell

Trivsamt hotell i centrala Värnamo

Best Western Hotel Värnamo är en oas mitt i city, vackert beläget vid floden Lagan. Bo i rymliga rum och njut av mysiga Värnamo.

Hotellet erbjuder 39 ljusa och rymliga rum, varav två är lägenheter. Flera av rummen har utsikt mot ån, alla rum har tv, telefon, hårtork och trådlöst internet.


På hotellet möts du av en inbjudande lobby och en lobbybar med stort urval av uppfriskande drycker. Hotellets restaurang har stora glaspartier med fint ljusinsläpp. Varje morgon dukas det upp en stor frukostbuffé. Under sommaren kan du njuta av en god kopp kaffe eller en svalkande dryck på uteserveringen som vätter ner mot ån.


Söker du konferenslokal har hotellet en större lokal och ett mindre rum. Ni kan boka arrangemang med mat och dryck.


Att göra i närheten av Best Western Hotel Värnamo

Värnamos konserthus- & kongresshus; Gummifabriken ligger en kort promenad från hotellet. Är du här med familjen kanske du vill besöka nöjesparken High Chaparral som ligger drygt två mil från hotellet. Hotellet är även en bra utgångspunkt för den som vill besöka Stora Mosse nationalpark, Sydsveriges största myrområde. Här finns vackra vandringsleder att utforska.

Kundevurderinger: 4,4/5 (594 anmeldelser)
Best Western Hotel Värnamo

Storgatan 28B, 331 37 Värnamo

Telefon: +46 370690600

E-post: info@varnamohotel.se

icon
Best Western Hotell Värnamo

Värnamo – porten till möbelriket

På den plats hotellet ligger idag låg förr en anrik pinnstolsfabrik. Värnamo ligger mitt i det område i Småland som är förknippat med en stark företagaranda. På grund av de fattiga jordarna blev det en viktig bisyssla för bönderna att tillverka pinnstolar, vilket banade väg för den pinnstolsfabrik som en gång låg där hotellet idag ligger.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW V rnamo Hotell

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobbybar BW V rnamo Hotell

Kvällsbuffé och lobbybar

Varje måndag till torsdag serveras en enklare kvällsbuffé mot tillägg. Ingen förbokning krävs, förutom vid större sällskap. Hotellet har även en trevlig lobbybar med flera goda dryckesalternativ att njuta av på plats eller ta med upp på rummet.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


icon
Kjæledyr

Hundar tillåtna. 200 sek per natt.


icon
Parkering

Hotellet har inga egna parkeringsplatser, men en allmän parkering finns utanför restaurangen och ned mot ån. Avgiftsfri parkering gäller i 4 timmar, därefter inträder avgift alternativt så behöver fordonet flyttas. Mellan 18.00 - 09.00 samt lördag och söndag är parkeringen avgiftsfri. Vänligen läs skyltarna som finns på parkeringen för mer information om vad som gäller.


Øvrige tjenester

 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Parkering

Møte & konferanse

icon

39

Hotellrom

icon

1

Møterom

icon

120

Teater

Hotellet har ett större konferensrum samt ett mindre grupprum.

Konferensen är utrustad med projektor. I priset ingår wifi, isvatten, frukt, godis och anteckningsmaterial.

Hotellet erbjuder hel- eller halvdagsarrangemang, kaffe, lunch och middagar – allt efter önskemål.

Konferansebooking

E-post: info@varnamohotel.se

Telefon: +46 370-69 06 00

 • Conference BW V rnamo Hotell

  Konferenssalen

  iconMaks 120 gjester

  Konferenssalen är hotellets största konferensrum. Här har ni goda förutsättningar för flera olika typer av möten. Flexibel möblering.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.