Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotell mitt i Danmark – och mitt i naturen

Hotel Fredericia ligger mitt i Danmark och ger en fin inramning åt affärsresor, semestrar och konferenser. Här sätter man alltid gästerna i centrum och det finns upplevelser för alla smaker. Intill finns ett toppmodernt idrottscenter med bland annat äventyrsbad, simhall, gym och padelbanor. Intill finns ett av Danmarks största mässcenter, Messe C. Dessutom ligger hotellet mitt i Madsbyparken med idyllisk natur, mountainbike-bana och gratis lekland.

Moderna, eleganta och ljusa rum möter gästerna på Hotel Fredericia. Här har alla rum en internationell känsla och utsikten från de flesta rummen är tämligen spektakulär med utsikt över natursköna områden.


Restaurant Ryes

På hotellets helt nya och renoverade Restaurant RYES välkomnas du till det moderna, danska köket. Upplev säsongens bästa råvaror medan du njuter av utsikten över sjön och Madsby Enge. Restaurangen har speciell New York-stil, och när vädret tillåter kan du få din mat och dryck serverad ute på den härliga terrassen.


Grönt hotell med unika hotellpaket

Hotellet är Green Key-certifierat och har därför åtagit sig att ta hänsyn till miljön. Det är bra för naturen, men även för dig som gäst som kan njuta av ett behagligt inomhusklimat. Hotellet erbjuder alltid många kreativa hotellpaket, så att du kan hitta just den vistelse som passar dig och de dina.


Simhall, golf och natur

Läget i Trekantområdet är helt unikt och hotellets grannar erbjuder en mängd olika möjligheter: Rekreationsområdet Madsby Park, Den Historiske Miniby, Messe C, Fredericia golfklubb och Fredericia idrottscenter. Receptionen står redo att hjälpa dig och ofta får du som gäst fri tillgång till flera av aktiviteterna eller möjlighet att köpa biljetter till specialpriser.


Konferens och fest

Hotellet är ett av Trekantområdets populäraste konferenshotell.  Uppläggen är väldigt flexibla och kan både rymma mindre möten och stora konferenser med upp till 250 deltagare. Alla mötesrum är anpassade för hybridmöten eller live-streaming. Dessutom är hotellet idealiskt för bröllop, konfirmationer, födelsedagsfiranden eller andra typer av sammankomster. Hotellet har en egen nattklubb med en speciell 80-tals retrolook som kan utgöra ramen för minnesvärda fester.

Kundbetyg: 4,4/5 (1 556 omdömen)
Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia

Telefon: +45 75910000

E-post: info@hotel-fredericia.dk

BW Hotel Fredericia Natklubben

Nattklubben Prince Corner

När det ska vara fest ska det vara festligt. Då är nattklubben Prince Corner på Hotel Fredericia ett perfekt val. Med inspiration från det fantastiska 1980-talet är nattklubben den idealiska platsen för fester. Stilen är retro-cool med loungesoffor, behagligt dämpat ljus och en stämning som inte gör någon besviken. Både företag och privatpersoner kan hyra nattklubben för fester.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hotel Fredericia Restaurant

Restaurang i New York-stil

RYES är en modern restaurang med 180 sittplatser. Köksteamet har en förkärlek för spännande, klassisk mat med moderna inslag från det nordiska köket. Man jobbar gärna med inlagda, torkade eller på annat sätt egenproducerade unika smakkombinationer för att erbjuda gästerna en speciell smakupplevelse.

BW Hotel Fredericia Barlounge

Njut av en kall drink

I restaurangen hittar man även den charmiga och populära hotellbaren som har ett stort urval av drycker med och utan alkohol.

BW Hotel Fredericia Morgenbuffet

Bästa starten på dagen

Börja dagen med en välsmakande och fräsch frukostbuffé Här finns ett brett utbud av både lokala och ekologiska råvaror samt varma och kalla läckerheter.


Frukost serveras:

mån–fre 06.00-10.00

lördag 06.30–10.00

söndag 07.00–10.30


Pris:

130 DKK per person och dag

90 DKK per dag för barn under 12 år


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 3 år bor gratis med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift på 250 DKK per natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Vid registrering är det gratis att parkera på hotellets stora parkering. Här finns även laddstationer för elbilar.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Lounge/bar
 • Fri parkering
 • Konferenslokaler
 • Wifi / fiber
 • Reception öppen 24 timmar
 • Kemtvätt

Aktiv semester

Granne med hotellet finns är ett idrottscenter och där har hotellets gäster fri tillgång till gymmet. Centret har också en simhall och det första besöket är gratis för hotellets gäster. Vill man besöka simhallen flera gånger kan man i receptionen köpa biljetter till ett fördelaktigt pris.

Möten & Konferens

118

Hotellrum

10

Mötesrum

240

Biosittning

Hotel Fredericia är ett professionellt konferenshotell med centralt läge i Danmark och erbjuder allt som behövs för en lyckad konferens. Som arrangör kan du därför känna dig trygg från start till mål. Hotellet sköter all logistik och måltider samt erbjuder rådgivning och hjälp gällande olika aktiviteter.

 • Konferensrum 1

  Number of personsMax 36 gäster

 • Konferensrum 2

  Number of personsMax 45 gäster

 • Konferensrum 3

  Number of personsMax 45 gäster

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.