Aiden by Best Western Lolland

Information

Hotellet slår upp dörrarna 1 augusti 2024, men är öppet för bokningar redan nu!

Ett högteknologiskt hotell med fokus på pris och komfort

I hjärtat av Lolland hittar du Aiden by Best Western Lolland, som är ett prisvärt hotell fullt av innovativa och högteknologiska lösningar som gör din vistelse så enkel och bekväm som möjligt.

Checka in på Aiden by Best Western Lolland och gör din vistelse enklare och mer användarvänlig med hotellets många självbetjäningsalternativ. Med hjälp av tekniken kan gästerna enkelt beställa dryck och mat med ett klick och själva checka in och ut via digitala incheckningsautomater. Om du har några frågor under din vistelse finns Aiden by Best Western Lollands eget högteknologiska hologram tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa till med allt du kan behöva. 


173 genomtänkta rum 

Aiden by Best Western Lolland har 173 rum fördelade på tre våningar, som är byggda med den senaste tekniken och sunt förnuft, med genomtänkta lösningar. Användarvänligheten kommer till uttryck i alla rum, där den enkla stilen skapar ett modernt utseende – även i de tillgänglighetsanpassade rummen. 


Gym och bastu 

Håll dig i form i hotellets eget gym, som är utrustat med de senaste maskinerna och hantlar, eller unna dig en stund i bastun. Om du är mer för utomhusträning är Lolland ett härligt ställe att springa på med naturliga grönområden nära hotellet. 


Frukostbuffé, restaurang och bar 

På hotellet kan du både få en bra start och avslutning på dagen. Den välsmakande frukostbuffén ingår när du bor på hotellet. Mellan frukost och middag kan du besöka hotellets bar och lounge, där du enkelt kan beställa och njuta av snacks och drycker. Du beställer det du vill ha via din telefon. Till kvällen kan du äta middag i hotellets restaurang. 


Ett centralt läge i hjärtat av stad och natur 

Aiden by Best Western Lolland ligger i Holeby som är "staden mitt i naturen". Området erbjuder både natur, parker och aktiviteter. På Lolland kan du utforska charmiga städer och naturrika områden. Här finns safariparken, Lalandia, vackra sjöar, gods och andra fina parker där goda minnen kan skapas. Kommer du med bil kan du parkera gratis på hotellet.

Aiden by Best Western Lolland

Fabriksvej 2, 4960 Holeby

Telefon: +45 40190785

Välj rum

Mat & Dryck

Eating area

Frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. För en god start på dagen.

Eating area

Restaurang

Till kvällen kan du äta middag i hotellets restaurang. Här erbjuds en lätt buffé med dagens rätt samt en salladsbar.

Lounge

Bar och loungeområde

Hotellet har en ljus och charmig bar i anslutning till loungen. Här serveras både varma och kalla drycker med och utan alkohol.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn upp till 12 år bor till en kostnad om 100 DKK tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift på DKK 400 per husdjur.


Parkering

Gratis parkering. Hotellet har 12 laddningsstationer för elbilar.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Gym
 • Reception öppen 24 timmar
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering
Sauna

Bastu

Om programmet är späckat med möten eller sightseeing, kom ihåg att ge dig själv en paus och känn lugnet och värmen i kroppen i hotellets bastu.

Key

Long-stay

Har du ett längre projekt på Lolland? Du kanske renoverar ditt hus eller är på en längre affärsresa? Då kan du boka rum genom hotellets Long stay-koncept.

Möten & Konferens

Hotellet har ett konferensrum med plats för 40 personer. Mötesrummet är utrustat med AV-utrustning såsom kamera mm.

Konferensbokning

E-post:

Telefon:

  Varför Aiden?

  Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.