Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Charmigt hotell med anor från 1600-talet

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection är beläget på vackra Skeppsbron i Stockholm. Här bor du i tidlösa rum uppdelade på tre fastigheter där du verkligen kan känna historiens vingslag. Även utanför hotellets väggar kan du uppleva historiska byggnader, smala gränder och fina kullerstensgator i den fantastiska stadsdelen Gamla stan.

Elegant komfort

Hotellets rum präglas av de tre olika huskropparnas karaktär och varierar i storlek och form. Gemensamt för alla rum är att de har vackra heltäckningsmattor, specialdesignade möbler och exklusiva tyger som tillsammans skapar en känsla av dåtidens lyx. Några av rummen har fantastisk utsikt över vattnet och Skeppsholmen.


Frukost och träning i källarvalv

På Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection äter du den omtyckta frukostbuffén i en medeltida källare. Det går också att beställa enklare mat i hotellets lobby. Dessutom finns ett gym med diverse redskap som du som hotellgäst har gratis tillgång till. Gymmet ligger också i ett av byggnadens historiska källarvalv.


Nära till allt

Gamla stan har mycket att erbjuda när det kommer till restauranger, butiker, barer och caféer. Här kan du också gå på en guidad stadsvandring för att lära dig mer om såväl gatornas som byggnadernas spännande historia. Från hotellet har du dessutom endast 250 meter till en av Stockholms mest besökta sevärdheter: Kungliga slottet. På kajen precis utanför hotellet kan du hoppa på Djurgårdsfärjan som tar dig till exempelvis Gröna Lund, Abba-museet och Skansen.

Kundbetyg: 4,1/5 (921 omdömen)
Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Skeppsbron 22, 111 30 Stockholm

Telefon: +46 8 4119545

E-post: info@hotelgamlastan.se

Väggkonst från 1600-talet

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection huserar i tre byggnader från 1600-, 1700- respektive 1800-talet. I några rum finns vackra tak- och väggmålningar som bevarats från de olika tidsepokerna. Denna väggmålning kan beskådas i rum 310 och rum 410 och är daterad till sent 1600-tal.

Välj rum

Mat & Dryck

DSC HotelGamlaStan FotografAndersES v

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder ingen parkering. Framkomligheten för bilar är ganska begränsad i Gamla stan.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Kemtvätt
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Lounge/bar
DSC HotelGamlaStan FotografAndersESka nberg

Gym

För dig som vill hålla igång träningen under din vistelse i Stockholm erbjuder Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection ett gym i ett av källarvalven. Gymmet är utrustat med bland annat motionscykel, roddmaskin och hantlar.

Möten & Konferens

Hotellet har inga bokningsbara konferenslokaler men i lobbyn finns ett antal fåtöljer och bord där det går bra att ta ett informellt möte. Där serveras även lättare mat och dryck.

    Varför BW Signature Collection?

    Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.