Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Personligt hotell i mysiga Västervik

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet är Västerviks äldsta familjeägda hotell och öppnade 1968. Här bor du bekvämt med hög standard mitt i staden, ett stenkast från havet.

Hotellets rum

Hotellet har 37 enkel- eller dubbelrum av olika storlekar och utföranden, med kapacitet för max två personer. Alla rum har minibar, kassaskåp, hårfön, strykjärn och skrivbord. Sängalternativen är många från enkelsäng till hel dubbelsäng med ställbar hårdhet.  


Hotellet

Hotellet har en trivsam innergård samt en mindre takterrass som gäster får nyttja. Varje morgon dukas en välsmakande frukostbuffé upp, frukost ingår för dig som bor på hotellet. 

Hotellet har ingen hiss. 


Att göra i Västervik

Västervik är känd för sin vackra skärgård, Visfestivalen och de charmiga kullerstensgatorna i centrum. Här är det enkelt att flanera längs strandpromenaden, fika på en uteservering eller shoppa i butikerna. Besöker du staden på sommaren går dagliga båtturer till Idö och Hasselö där du bland annat kan delta i örn- och sälsafari. Vill du spela golf hjälper hotellet gärna till med starttider på Västerviks Golfklubb, en omväxlande och variationsrik 18-hålsbana med karaktär av såväl skog och park- som seasidebana.

Kundbetyg: 4,6/5 (674 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Brunnsgatan 23, 593 32 Västervik

Telefon: +46 49089550

E-post: info@centralhotellet.com

Vis inredning

I Västervik äger Visfestivalen rum varje sommar sedan 1966. Detta återspeglas hos Sure Hotel by Best Western Centralhotellet. Både i rum och korridorer finns inredning och bilder på bland annat Cornelis Vreeswijk och en hälsning från honom från hotellets gästbok finns inramat på väggen. 

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Sure Hotel by BW Centralhotellet

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Exterior view

Uteservering

Under årets varma månader kan du avnjuta din frukost på den mysiga innegården. Hit kan du också ta med kaffe eller te och kaka, något som hotellet bjuder sina gäster på i lobbyn. 


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Endast 2 personer totalt per rum, barn räknas som vuxna.


Husdjur

Husdjur är tillåtna på en del rum och på de flesta allmänna ytor förutom i matsalen. Kontakta hotellet för ytterligare information och bokning. 200 sek extra per vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har 8 platser varav 4 har laddare till elbil. Platserna förbokas. Kostnad 100 sek/dygn (14:00-13:00). Betalas på hotellet vid incheckning. Kostnad elbilsladdning: 5kr/kWh. Betalas via appen Pair Recharge. 4 platser för motorcykel.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Utomhusparkering
  • Skoputsmaskin
Sauna Sure Hotel by BW Centralhotellet

Bastu

En trappa ned hittar du bastu och dusch som får nyttjas av hotellets gäster. Bastun är gratis, unisex och går ej att förboka. 

Rooftop Terrace

Takterrass

Som hotellgäst är du välkommen upp på takterrassen, som du når från våning 3, eller via en trappa från innergården. 

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.