icon

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Allt du behöver, inget du inte vill ha.

På andra sidan Europavägen från Evenes flygplats ligger Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport. Hotellet ligger på en höjd ovanför flygplatsen, med vacker utsikt över skogslandskapet och de omgivande fjällen. Extra fin utsikt har man från hotellets takterrass. Det ska vara enkelt att bo på Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport. Incheckning sker enkelt och smidigt via en incheckningsautomat. På rummet kan du streama dina favoritserier via chromecast. Hotellet har inga receptionister utan i stället har man värdar som tar hand om gästerna! De hjälper till med incheckning, ordnar med frukost och kvällsfika, och tar gärna en pratstund i loungeområdet.

Rum och mötesrum

Hotellet har 151 bekväma rum med chromecast som är dekorerade med bilder med lokala motiv. Hotellet har också ett mötesrum på 40 kvadratmeter.


Restaurang och bar

I hotellrestaurangen serveras en riklig frukostbuffé som ger en bra start på dagen.  På kvällen kan du köpa hotellets middag, ett bra och prisvärt alternativ där du kan ta om så många gånger du vill. Middagen består av ett varierat utbud med bland annat varma rätter, sallader och något sött, för mindre än 300 NOK per person. Det finns även en lobbybar och en lobbyshop där du kan köpa diverse snacks och något gott att dricka.


Evenes 

Evenes ligger i vackra Ofoten i Nordland och här ligger naturupplevelserna på rad. Oavsett om du vill ha en aktiv semester eller en lite lugnare vistelse med massor frisk luft, vackra naturupplevelser och olika kulturinslag. Vill du vandra på fjället är topparna Lilletind och Stortind väl värda att se, med en spektakulär utsikt över berg, hav, öar och holmar. För den kulturintresserade rekommenderas ett besök i Steinkirka. Steinkirka skapades av den danske konstnären Bjørn Nørgaard och ligger längst ut på Evenestangen vid Ofotfjorden. En kort promenad från Steinkirka ligger den ståtliga Evenes kyrka och prästgård. Fortsätter du en bit till kommer du till Evenestangen med sina ruiner, spår och minnen från andra världskriget. Mer urbana upplevelser får du i städerna Narvik och Harstad som ligger en kort bilresa bort.

Kundbetyg: 3,7/5 (437 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Bedringens Vei 15, 8536 Evenesmarkja

Telefon: +47 400 17 192

E-post: contact@surehotelairport.com

icon
Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Allt du behöver, inget du inte vill ha.

Hotellet är prisvärt och fokuserar på att göra din vistelse så smidig som möjligt med hjälp av en rad tekniska lösningar. Syftet är att skapa en bättre och enklare betallösning och boendeupplevelse för gästerna. Du kan enkelt checka in vid ankomst via incheckningsautomaten och sedan gå direkt till rummet. I rummet har du möjlighet att streama från din telefon direkt till tv:n. Via det trådlösa nätverket eller på tv:n kan du kolla flygtider, beställa mat och dryck från lobbyn och beställa taxi.

Välj rum

Mat & Dryck

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Frukost

Frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveras varje dag kl. 06.00–10.00


Earlybird

En begränsad frukostbuffé serveras dagligen kl. 04.00–06.00 


Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Middag

Middagen består av ett varierat utbud med bland annat varma rätter, sallader och något sött, för mindre än 300 NOK per person.

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Lobbyshop och bar

Här kan du köpa diverse snacks och något gott att dricka.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 16:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med en betalande vuxen i befintlig möblering. Extrasäng kostar 200 NOK per natt.


icon
Husdjur

Husdjur är tillåtna mot ett extra tillägg på 400 NOK per vistelse.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering vid ledig kapacitet för boende gäster – 50 parkeringsplatser finns tillgängliga.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Gym
 • Express-incheckning
 • Express-utcheckning
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Fri parkering
 • Parkering
Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Bastu och gym

Hotellet har en bastu och ett separat gym som gästerna kan använda.

Möten & Konferens

icon

150

Hotellrum

icon

1

Mötesrum

icon

20

Biosittning

Hotellet har ett mötesrum på 40 kvadratmeter. Här finns projektor, blädderblock samt annan praktisk utrustning. Mötesrummet har även bra ventilation, stora fönster med ljusinsläpp och egen toalett.

 • Mötesrum

  iconMax 20 gäster
  icon40 m2

  Mötesrummet har bra ventilation, stora fönster med ljusinsläpp och egen toalett.

icon

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.