Best Western Hedåsen

Naturnära hotell utanför Sandviken

Söker du en harmonisk och avkopplande hotellupplevelse med närhet till naturen men ändå nära stan? Då har du kommit rätt. På Best Western Hedåsen i Sandviken kan du äta, sova och må gott i en rogivande miljö och har samtidigt ett stort utbud av aktiviteter i närheten.

Moderna rum med känsla  

Best Western Hedåsen erbjuder 61 rum varav elva med egen balkong. Rummen är modernt inredda med en neutral färgskala som bas och har en varm och trivsam atmosfär. Fyra av rummen delar på en stor veranda som vetter mot hotellets innergård och har fantastisk utsikt. Här erbjuds även långtidsboende för dig som ska jobba i Sandviken eller av andra anledningar behöver boende under en längre tid.


Restaurang, pool och relax  

I hotellets restaurang kan du avnjuta både frukostbuffé och middag à la carte. Dessutom finns en trevlig bar med ett stort utbud av drycker. Från restaurangen har du fin utsikt över den intilliggande golfbanan och den omgivande skogen och ängarna. Bar och restaurang har öppet kl. 17:00 - 22:00 måndag - lördag. Som gäst har du också gratis tillgång till en mindre pool och relaxyta som du abonnerar med ditt sällskap under en timme. Relaxen är öppen kl. 08:30 - 21:30 alla dagar.


Aktiviteter i Sandviken  

Strax intill hotellet ligger Trebo golfbana som erbjuder två niohålsbanor som du kan nyttja utan att boka tid. Precis framför hotellet ligger också Storsjön med flera fina badplatser och fiskemöjligheter. Om vintern kan du istället ta en tur på sjöns skridskobana som förvaltas av ideella krafter. Från hotellet är det cirka tio minuter med bil in till centrala Sandviken. Där kan du exempelvis besöka äventyrsbadet Parkbadet samt olika restauranger och butiker.

Kundbetyg: 4,5/5 (1 243 omdömen)
Best Western Hedåsen

Årsundavägen 100, 811 61 Sandviken

Telefon: +46 262 51 20 0

E-post: info@hotellhedasen.se

Best Western Hedåsen Facade

Från skola till hotell

Den byggnad som Best Western Hedåsen idag huserar i har tidigare varit en skolbyggnad. Skolan var placerad i området Hedgrind i Sandviken. År 1992 flyttades byggnaden från Hedgrind till den plats den står på idag och knappt tio år senare omvandlades det till hotell. Idag märks det inte på byggnaden att den varit en skola, eller kan du föreställa dig ett gäng elever ha lektioner i lobbyn?

Välj rum

Mat & Dryck

Best Western Hedåsen Restaurant

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hedåsen. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Hedåsen Lobby bar

Restaurang och bar

Hotellets restaurang rymmer cirka hundra sittande gäster inomhus och lika många utomhus på den stora verandan. Här serveras god mat i en avslappnad miljö. Om du inte är hungrig kan du också bara ta ett glas i den mysiga baren. Under högsommaren erbjuds flera evenemang såsom allsång, artister och stand up på hotellet. 

Best Western Hedåsen Outdoor seating Restaurant

Uteservering

När vädret tillåter är du välkommen att slå dig ned och njuta av mat och dryck på restaurangens veranda. Här har du fin utsikt mot den omgivande skogen och de öppna fälten.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig säng. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur är tillåtna i några av dubbelrummen mot en avgift om 200 sek/natt. Vänligen kontakta hotellet för tillgänglighet av djurvänligt rum.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis övervakad parkering. Laddstationer för elbil finns.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Inomhuspool
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
Best Western Hedåsen Spa Pool indoor

Inomhuspool

När du vill koppla av efter en lång dag kan du boka en stund i hotellets pool med tillhörande relaxstolar. Poolen är öppen under receptionens öppettider. Boka genom att ringa hotellet före ditt besök eller säg till i receptionen när du är på plats.

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga bokningsbara konferenslokaler på plats. Närmaste konferensanläggning är Göransson arena som erbjuder lokaler för allt från små möten om två personer till större evenemang med upp till 5 000 deltagare.

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.