Best Western Hotell Karlshamn

Spa- och konferenshotell i Karlshamn

Best Western Hotell Karlshamn är ett familjeägt hotell beläget strax utanför den charmiga kuststaden Karlshamn i Blekinge. Hotellet erbjuder en avslappnad och varm miljö. Här finns ett fantastiskt spa, två restauranger, konferenslokaler, gym och bekväma hotellrum.

Rymliga rum

Hotellet erbjuder 97 olika rum med generösa ytor och modern inredning. Här finns alltifrån rymliga enkelrum och dubbelrum till familjerum och en ombonad svit i New England-stil. Du som vill lyxa till det lite extra kan boka in dig i ett superior-rum där det ingår inträde till hotellets spa.


Spa, restaurang, konferens och gym

I hotellets spa kan du njuta av värmande bad, upplevelseduschar och välgörande behandlingar i en rofylld miljö. Dessutom finns två restauranger på hotellet som serverar frukost, lunch och middag. Restaurang Ankaret har à la carte med väl utvalda rätter och restaurang 149° serverar två- eller trerättersmiddag.


Hotellet erbjuder fyra möteslokaler som kan bokas separat eller öppnas upp till en stor lokal med plats för uppemot hundra deltagare.


Du som vill träna under din vistelse är välkommen till hotellets gym.


Kuststaden Karlshamn

Karlshamn är en charmig stad med mysiga kullerstensgator, intressanta sevärdheter, butiker och många ställen att äta och dricka gott på. Omkring staden finns också vackra naturområden med härliga vandringsleder och naturreservat. Därtill har Karlshamn en glittrande skärgård som bjuder på salta bad, varma klippor och stenstränder. Från skärgårdsterminalen i centrum kan du åka båt ut till de största öarna såsom Tärnö och Tjärö.

Kundbetyg: 4,2/5 (1 907 omdömen)
Best Western Hotell Karlshamn

Jannebergsvägen 2, 374 32 Karlshamn

Telefon: +46 454588700

E-post: info@bestwesternkarlshamn.se

Spa BW Hotell Karlshamn

Från liten relaxyta till lyxigt spa

Innan Best Western Hotell Karlshamn byggde sitt nuvarande spa fanns en mindre relaxavdelning med bastu och en liten pool – som slogs sönder av en känd artist under en turné på 80-talet. Idag erbjuds ett komplett arkitektritat spa som inspirerats av det ljuva Italien. Här kan du låta bubblorna omge dig i jacuzzin, svettas ut toxiner i bastun, skämma bort fötterna i de specialbyggda fotbaden och mycket mer.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Hotell Karlshamn

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotell Karlshamn. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Ankaret BW Hotell Karlshamn

Ankaret

Restaurang Ankaret serverar dagens lunch under veckodagarna och middag à la carte måndag till lördag. På söndagar serveras en mindre meny. Maten lagas från grunden på råvaror som valts ut med stor omsorg. Menyn består av klassiker såsom caesarsallad och moules frites men också stenugnsbakade pizzor i olika varianter. 

Restaurant grader BW Hotell Karlshamn

149°

På restaurang 149° kan du förvänta dig en lyxigare upplevelse med två- eller trerättersmiddag till ett fast pris. Om du bokar ett spa-paket med middag på hotellet är det här du avnjuter din middag. Här kan du välja en förrätt och varmrätt alternativt varmrätt och efterrätt eller slå på stort med både förrätt, varmrätt och efterrätt.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 250 sek per vistelse.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering precis utanför och det finns även möjlighet till laddning av elbil.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Kemtvätt
 • Gym
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Ismaskin
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Skrivare tillgänglig
 • Restaurang
 • Spa
Spa BW Hotell Karlshamn

Spa

I hotellets spa kan du njuta av japanska bad, jacuzzi både inomhus och utomhus, torrbastu, ångbastu, upplevelseduschar med doft och ljus eller bara vara i det tysta relaxrummet.

Inträde: 395 sek (gäller ej om du bokat ett spa-paket).

I entrépriset ingår lån av handduk, badrock och tofflor.

Åldersgräns: 16 år

Gym BW Hotell Karlshamn

Gym

Som gäst på Best Western Hotell Karlshamn har du gratis tillgång till hotellets gym. Här finns både konditions- och styrketräningsmaskiner som hjälper dig att hålla igång träningen under din vistelse.

Möten & Konferens

99

Hotellrum

4

Mötesrum

145

Biosittning

Hotellet erbjuder fyra flexibla lokaler för möten, konferenser och andra evenemang. Lokalerna kan nyttjas separat som fyra mindre rum, öppnas upp så att det blir två större lokaler eller öppnas upp helt och hållet så att det blir en enda stor lokal.

Konferensbokning

E-post: info@bestwesternkarlshamn.se

Telefon: +46 454 58 87 00

 • Tjärö, Tärnö, Ekö och Bokö

  Number of personsMax 145 gäster
  Area140 m2

  Om alla fyra lokaler nyttjas samtidigt rymmer de tillsammans upp till 145 deltagare i biosittning. Detta alternativ passar för större evenemang såsom föreläsningar och företagskonferenser.

 • Ekö + Bokö eller Tjärö + Tärnö

  Number of personsMax 50 gäster
  Area70 m2

  Som ett mellanstort alternativ vid möten och evenemang med upp till 50 deltagare går det att hyra två av lokalerna: Ekö och Bokö (på bilden) alternativt Tjärö och Tärnö.

 • Tjärö, Tärnö eller Ekö

  Number of personsMax 25 gäster
  Area35 m2

  För mindre möten eller små konferenser är det också möjligt att hyra Tjärö, Tärnö eller Ekö separat (ej Bokö). Lokalerna tar då upp till 25 deltagare i biosittning.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.