Palm Tree Hotel, BW Signature Collection

Medelhavsinspirerat hotell i Trelleborg

Välkommen till centrala Trelleborg och Palm Tree Hotel, BW Signature Collection! Här bor du på ett modernt och palmbeklätt hotell som lagt stor möda på att inreda med hållbara material. Till exempel är hotellets mattor tillverkade av återvunnen plast från havet. Förutom bekväma rum erbjuder hotellet en generös relaxavdelning.

Moderna rum

Hotellet erbjuder 42 rum fördelat på enkelrum, dubbelrum och rymligare familjerum. Rummen är smakfullt inredda i olika färgskalor och har lyxiga sängar från Bed Factory Sweden som ger bästa möjliga förutsättningar för en god natts sömn. Familjerummen har en nedfällbar våningssäng med två bäddar.


Relax och konferens

I hotellets underbara relaxavdelning kan du njuta av bastubad, massage och olika typer av ansikts- och kroppsbehandlingar. För möten, konferenser och evenemang erbjuder hotellet två lokaler med kapacitet upp till 30 sittande gäster.


Trelleborg – Sveriges sydligaste stad

Trelleborg är en mysig småstad som brukar räknas som Sveriges sydligaste stad, vilket inte är att förväxla med Sveriges sydligaste punkt som är turistmålet Smygehuk. I centrala Trelleborg finns ett bra utbud av shopping, restauranger och nöjen. Dessutom har du här alltid nära till sol och bad längst den härliga sydkusten där stränderna avlöser varandra. Närmaste badplatsen i Trelleborg är Dalabadet som ligger i den östra delen av staden. Fortsätter du lite längre kommer du till Beddinge havsbad som är en långgrund strand som passar extra bra för barnfamiljer.

Kundbetyg: 4,1/5 (420 omdömen)
Palm Tree Hotel, BW Signature Collection

Corfitz Beck-Friisgatan 3, 231 42 Trelleborg

Telefon: +46 410 48500

E-post: info@palmtreehotel.se

Ett palmhotell i palmernas stad

När de första palmerna planterades i Trelleborg år 1984 fanns det en och annan som skakade på huvudet. Inte kunde väl spanska palmer överleva i Trelleborgs föränderliga klimat? Jo, visade det sig. Sedan dess har det planterats ett hundratal palmer i staden och de har kommit att bli ett signum för Trelleborg. Detta ville hotellets grundare Al Fluin ta vara på när han inredde Palm Tree Hotel, BW Signature Collection.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Seating

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Palm Tree Hotel, BW Signature Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Palm Tree Hotel BW

The Peacock - Restaurang med aktivitetskvällar

Hotellets restaurang har öppet för buffékväll med olika teman på fredagar och lördagar.


Utöver det så ordnar man aktivitetskvällar så som mordmysterium, quiz-kvällar med mera.  


När restaurangen har stängt ebjuds hotellets gäster 15% rabatt på en närliggande restaurang.

Bar Palm Tree Hotel BW

Ha festen på The Peacock

För dig som planerar ett event, speciell tillställning eller fest finns det möjlighet att hyra hela restaurangen. Personalen arbetar då tillsammans med dig för att skapa den perfekta menyn och atmosfären för din evenemang.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 200 sek/vistelse.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering i uppvärmt garage mot en avgift om 145 sek/dygn. Förboka gärna. Cirka 50 meter från hotellet finns laddstationer för elbil.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Frukostbuffé ingår
 • Wifi / fiber
 • Parkering vid hotellet
Relax Palm Tree Hotel BW

Spa

På hotellets spaavdelning kan du njuta av avkopplande behandlingar som ökar ditt välmående. Här erbjuds massage, bad, kurer, skrubb, inpackningar och mycket mer som kan kombineras eller bokas separat. 

Relax Palm Tree Hotel BW

IR-bastu

Bastun är en lågtempererad IR-bastu som ger ökad blodcirkulation och förbättrad elasticitet i huden samt rensar ut toxiner. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av värmen för att sedan följa upp bastubadet med en härlig behandling.

Möten & Konferens

42

Hotellrum

2

Mötesrum

30

Biosittning

Hotellet erbjuder två lokaler för möten och konferenser. Den ena är en större lokal och den andra är ett grupprum. Förutom med mat och dryck kan hotellet även hjälpa till att boka in föreläsningar och aktiviteter i samband med ditt evenemang.

Konferensbokning

E-post: info@palmtreehotel.se

Telefon: +46 410 485 00

 • Palmen

  Number of personsMax 30 gäster
  Area45 m2

  Palmen är en medelstor lokal som passar olika typer av evenemang och möten. Lokalen har flexibel möblering.

 • Grupprum

  Number of personsMax 10 gäster
  Area20 m2

  Grupprummet kan hyras separat eller i samband med ett större evenemang som extra arbetsrum. Rummet har fast möblering i styrelsesittning.

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.